Hvordan til at dekorere dit hjem til at ligne en plantage hjem

May 26

Hvordan til at dekorere dit hjem til at ligne en plantage hjem

På én gang overveje et formelt dansk bibliotek og en beroligende strandhus, designere og boligejere både plantage stil en frisk tage på klassiske europæiske indretning. Dette indtryk er fælles, fordi hundreder af år siden, europæiske kolonister til East og West Indies opdagede, at de havde til at bytte deres traditionelle træsorter som eg og ahorn for lokale træsorter som teak og ibenholt, sorter af træ, der kunne modstå det fugtige klima. Native carvers tilføjet designs som soludbrud eller frugt i stykker, giver møblerne et mere afslappet udseende. Møbler er en lille del af strategisk udsmykning dit hjem for at omfavne en plantage-stil.

Instruktioner

•Paint vægge en blød, varm neutral farve. Overveje en skygge stemningsfulde varme sand eller linned eller lys smør. Alternativt, Vælg farver af havet som lys havet skum eller teal.

•Tag væg til væg-tæpper til at eksponere trægulve. Polsk gulve med en professionel, elektriske poler og buffer. Sand og bejdse lyse gulve med en mørk plet at ligne woods populære af denne stil såsom ibenholt eller mahogni. Afslut med et lag af lak eller polyurethan.

•Outfit din værelser med møbler lavet af teak, ibenholt eller mahogni. Sørg for at det har udskåret motiver stemningsfulde af den øst eller West Indies, såsom soludbrud, frugt, blade eller undertiden fugle. Indarbejde rattan, kurvefletning og bambus stykker som accenter. Visse stykker som himmelsenge med florlet draperet stof eller myg netting er ikoniske af denne stil.

•Installer plantage-stil skodder på hvert vindue. Disse indre træ eller træ-look hængslede skodder med små, ribbede lameller vil ubesværet give dit hjem en plantage-stil look. Bruge en boremaskine til installation. På windows hvor du hellere ikke vil have plantage skodder, hænge florlet linned gardiner, der vil flagre, når vinduerne er åbne.

•Tilføj Dekorativt tilbehør til hvert værelse, såsom vintage kufferter, postkort, vintage-look loft fans med rattan eller palm-formet vinger, tropiske planter og andre elementer. Dit mål er at give en eksotisk tone til hvert værelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com