Hvordan til at dekorere dit hus for held og lykke

January 31

Hvordan til at dekorere dit hus for held og lykke

Fire blade kløver, regnbuer, mariehøns, hestesko - disse er blot et par punkter, som folk forbinder med held og lykke. Den bedste kendte metode til dekoration af dit hus for held og lykke, men er ved hjælp af en gammel kinesisk praksis kaldet "feng shui." Dedikeret til at fremme trivsel og lykke ved at maksimere strømmen af "chi", eller energi, gennem et hjem eller kontor, i de sidste par årtier, har feng shui tiltrukket interesse for mennesker uden for Kina. Så populære er dette designfilosofi blive, at nogle mennesker gå så langt som at leje feng shui konsulenter, ifølge CNN rapport på utraditionel arbejdspladser.

Farve rød

Stimulerende, energisk og dynamisk, kræver farven rød opmærksomhed. At kineserne, rød er farven af lykke, stater farve ekspert Kate Smith. Ifølge den kinesiske æstetik system af feng shui inviterer du velstand når du maler din hoveddør rød. Du kan få samme virkning, selv hvis din udsmykning ordningen efterlyser en mere dæmpet nuance af rød, pink eller blomme.

Vand symboler

Tilhængere af Feng shui er elementet vand repræsentant for rigdom. En feng shui dekoratør, derfor vil anbefale at du placerer symboler af vand i hele dit hus for at tiltrække penge. Måder at optage vand i din udsmykning omfatte brug af spejle, akvarier, glas objekter og små springvand. Dekorere med spejle, især menes at fremme held og lykke ved at omdirigere alle negativ energi flow. Også kan du bruge forskellige nuancer af blå og grøn, de kølige og rolige farver af vand i dit hjem udsmykning ordning.

Animalske Charms

Nogle kinesere tror, at visse dyr symboler har beføjelse til at fungere som held og lykke charme. Prøve indeholder nogle af disse dyr som en del af din udsmykning ordningen, enten som omfattet af en figur eller illustrationer, eller som en del af et mønster på et tæppe eller polstret stykke. Feng shui symboler og lykke omfatter drager, tigre, heste, skildpadder og elefanter. Fisk er betragtes som en særlig lovende symbol for en boligejer, der ønsker at tiltrække rigdom og velstand.

Lucky Bamboo

Bambus er længe blevet æret i den kinesiske kultur som et symbol på styrke og fleksibilitet. Fordi real bambus ikke er praktisk som et indendørs anlæg, har mange tilhængere af feng shui vedtaget sukkerrør stiklinger af Dracaena sanderana, en indfødt af Cameroun i Vestafrika, som en erstatning. Denne lille bambus look-alike, ofte kaldet "lucky bamboo," er populært menes at være en kilde til positiv energi når det bruges i udsmykning. Denne alsidige plante trives i ethvert rum, der modtager lys, indirekte lys. Lucky bamboo er usædvanligt pleje-fri og kan overleve i vand alene for op til et år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com