Hvordan til at dekorere dit hus i en fransk landstil

February 29

Hvordan til at dekorere dit hus i en fransk landstil

Rustik komfort kommer til at tænke, når tænker på den franske landstil af udsmykning. Den hyggelige fornemmelsen af en fransk chateau er kombineret med elegante elementer for at skabe et look, der er gammeldags charmerende og Smart på samme tid. Tricket til at gøre dette udseende arbejde skaber en venlig og indbydende atmosfære med møbler og farver, der forbedrer den stemning, du ønsker for dit hjem.

Instruktioner

•Vælg en lyse farvepaletten for dit værelse. Der er ingen strenge farveskema med denne stil af indretning. Holde dine farver på den lyse side, og du vil ramme plet. Nuancer af røde, blå, grøn og gul er populære. Vælge nuancer du nyde og ønsker at se på. Traditionelle farver er ofte dæmpet, og lime-vasket elementer er tiltalende Tilføjelser til værelser. Vægge, der er kalket skabe en varm og hyggelig fransk land stemning. En anden populær trend i farver omfatter låntagning farver fra havet. Nuancer af blå har en beroligende virkning på værelserne, mens grøn skaber energi.

•Vælg fra en bred vifte af antikviteter og moderne møbler, herunder usædvanligt formede lysekroner, vintage stole og indrammede spejle. Brug disse stykker til at forbedre stemningen i dine rum. Reupholster stykker med perioden stof.

•Tilføj tekstur til din værelser i form af forvitret træ, toile, fløjl og tyk brokade stof. Brug disse stoffer til stolehynder, puder og lampeskærme for at give dit værelser samlet udseende. En anden måde at tilføje tekstur til værelser er med jern borde, stole og andre møbler.

•Vælg flere forskellige slags sengetøj skal vises i hele dit hjem for at give dit værelse en karakteristisk fransk land flair. I køkkenet, skal du bruge Bordløbere, dækkeservietter og linned servietter til at tilføje charme.

•Decorate med smedejern til at give dit hjem et samlet fransk land humør. Kigge efter lysekroner, sconces, lamper og rammer for at tilføje rustikke karakter.

•Brug tæpper til at samle elementerne i din værelser. Hvis du ønsker et rustikt look i din værelser, vælge jute eller uld tæpper til en mere afslappet stemning. For en mere formel eller elegant look, investere i en område tæppe med en omfattende blomstermotiver design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com