Hvordan til at dekorere dit hus i nautisk tema

March 4

Uanset om du bare nyde havet og stranden eller er pensioneret fra et maritimt-relaterede erhverv, kan du bringe lidt af havet ind i dit hjem. Opnå dette ved at dekorere hele dit hus i en nautisk tema. Mens dekorere dit hjem bør være noget, der er gjort i en stil, der er personlige for dig, er der nogle ting du kan gøre, der er standard, når dekoration i dette tema. Gennemføre så lidt eller så meget af indretningen som du føler er relevant for dit hjem og det udseende, du går efter.

Instruktioner

•Der på udsmykning med marineblå, hvid og khaki farver til at opretholde en nautisk tema i hele huset. Stænk af røde er et godt valg til accent temaet. Gardiner eller nuancer med en navy og hvid stribe give et værelse en nautisk føler.

•Søge ud vintage-inspirerede stykker af møbler og indretning til huset. Elementer til at lede efter omfatter træ kister, bambus træ, spejle og billedrammer i en cirkel til at ligne en port hul og søgræs stole. Puder, finde stof, der har sejlbåde, ankre eller lignende varer.

•Accent værelser med model fartøjer, replika, et skib hjul, fyrtårne og andre relaterede emner. Søg illustrationer til at hænge på væggene, smykker eller andre elementer skal vises. Illustrationen kan omfatte metal kunst, såsom metal fisk eller muslingeskaller og malerier af sejlbåde og ocean solnedgange.

•Applicer muslingeskaller med en hot limpistol til lamper, billedrammer og andre elementer til en enkel måde at øge temaet for et værelse. Du kan også angive ud enkelt skaller på accent tabeller eller andre møbler.

•Anvend en stencil eller stempel til at male sejlbåde, ankre eller fyrtårne på vingerne af enhver loft fans i din værelser. Forlade turbineblade deres oprindelige farve eller male dem i navy eller khaki fortsætte tema, før du tilføjer på stencilen.

•Tilføj levende planter til værelser, hvor de synes at passe ind i. Dette er bedre i de mere afslappede søfartstema værelser, især dem med skaller og andre beach elementer. Planter kan også går godt på en terrasse eller dæk, hvis du ønsker at bære på temaet nautiske til din udendørs beboelsesrum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com