Hvordan til at dekorere dit hus som en biograf uden maleri

May 30

Hvordan til at dekorere dit hus som en biograf uden maleri

Hvorfor betale $15 for et teater billet, når du kan slappe af i din egen skråstole derhjemme? Fikse op dit hjem teater værelse indtil det gør du føler at du er i en virkelige teater. Hvis du er typen person til skærm film til dine venner, er en opdateret hjemmebiografen den perfekte accent til dit hjem. Der er ingen grund til at male dine vægge for at gøre dit hjem ser ud som et teater. En klassisk rød og sort farveskema vil bringe noget imod gamle Hollywood glamour og får gæsterne klar til theater oplevelse for livet.

Instruktioner

•Sæt skærmen eller tv'et på den anden side af værelse i centrum. Hvis du ikke har en stor tv, overveje at købe en projektor og skærm til at gøre skærmen omdrejningspunktet for rummet.

•Drej en rød løber ud fra hovedindgangen i rummet til den skærm, du bruger til at afspille film. Det skal stoppe på skærmen.

•Installer lysdæmper til gradvist lavere lys før showet. Når lysene bliver svagere og svagere, gæsterne vil føle sig mere som de er i en faktiske theater.

•Frame plakater fra dine yndlingsfilm. Bruge plain sorte rammer, røde rammer eller--hvis du ønsker at investere flere penge ind i projektet - theater rammer med dæmpet lys omkring kanterne. Hænge dem på væggene langs den røde løber, starter ved indgangen til lokalet og slutter lige bag din siddepladser. Hvis du har masser af vægplads på hver side af skærmen, hænge en plakat på begge sider så godt-- men brug ikke tændte rammer ved siden af fjernsynet.

•Monter fokus lys over hver plakat så en stråle oplyser plakat i et mørkt rum. Med nogle kloge ledninger, kan du også gøre lys alle lysne eller dim på samme tid, så du kun nødt til at slå en switch for at mørkere i rummet, selv når alle plakaterne er tændt.

Hæng lange røde eller sorte gardiner at feje på gulvet. Brug dem til at blokere lys fra rummet i løbet af dagtimerne screeninger.

•Sæt papiret eller skum til en væg og lade venner dyppe deres hænder i maling og efterlade deres udskrifter og underskrift på væggen - ligesom cement udskriver på Grauman's Chinese Theater i Hollywood.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at tjene godbidder, overveje at installere en glaskasse med kasser af slik og theater popcorn spande. En soda maskine, køligere eller popcorn maskine vil gøre oplevelsen mere virkeligt, også.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com