Hvordan til at dekorere dit køkken og spisestue toscansk stil

September 26

Er du søger for at bringe en smule af italienske land ind i dit hjem men ikke tror du har budgettet for det? At være mad og art dette er en af de mest populære og nemmeste typografier til at replikere med de centrale temaer for toscansk udsmykning. Italiensk land indretning tager mad, vin og art og forvandler det til kunst. To af de nemmeste værelser at indarbejde dette tema i er køkken og spisestue.

Instruktioner

Dekorere dit køkken og spisestue med en toscansk stil

•Brug dybe, jordagtige farver som terra cotta, brune, dybe røde, appelsiner, gule og grønne på dine vægge og for din accent farver. Ved at tilføje disse farver vil du snart føle berøring af det toscanske landskab i dit eget hjem

•Tilføj naturlige teksturer som sten, flise, alderen træ, fritliggende træbjælker, jern og kobber. Italiensk land / toscansk udsmykning er fuld af tekstur, især på væggene. Hvis du vil give dine vægge et tekstureret udseende, er venetiansk gips et godt valg, selv om det kan blive dyrt, hvis du har et stort rum. Det kan også være meget tidskrævende. Den nemmeste måde at tilføje nogle tekstur er ved hjælp af en tekstur tilsætningsstof med regelmæssige latex maling.

•Incorporate et par imiteret træ bjælker (hvis du ikke har reelle dem) ved at tage brikker af træ på den ønskede længde og bredde og indramning det i at gøre en hule stråle. Du kan nød det ved at ramme det med en kæde eller hammer, brænde det lidt med en lommelygte og skrabe det. Derefter tilføje din pletten og afslutte det. Du vil have træbjælker til halv pris, endnu billigere, hvis du finde affaldstræ, der kan bruges til dette projekt.

•Ændr din gulvbelægning til sten fliser eller hårdttræ gulve eller eftergøre det. Du kan få laminatgulve, der ligner hårdttræ eller vinyl tile gulvbelægning, der ligner sten.

•Vælg et par velvalgte stykker af møbler og nogle tilbehør, der kan give dig den toscanske føler og ser du går efter. Du kan finde gamle stykker af møbler med en alderen og nødstedte look på loppemarkeder, garage sales, selv på den side af vejen i en andens skrald. Nogle stykker af møbler til kigge efter er gamle stil køkken frysere, skænke, buffeter, og mest vigtigt et stort stuehus Skriv spisestue værelse tabel, der er store, enkelt og robust.

•Tilføj nogle tilbehør og accenter for godt valgt. Tænk naturen og mad. Toscansk udsmykning trives på mad og natur. Terra cotta gryder fyldt med friske krydderurter, vidjer kurve fulde af frugt og grøntsager, skærme af glasflasker fyldt med grøntsager, frugt og urter dyppet i eddike eller olie, kobber gryder udstillet fyldt med tørrede pasta eller hvidløg Kryddernelliker. Kurve, terra cotta gryder, og flasker kan alle findes meget billigt. Chancerne er du muligvis allerede nogle af disse elementer, sidde og bare vidste ikke hvad de skal gøre med dem, eller hvordan man kan få dem vist.

•Think vin og druer. Disse er store temaer i italiensk indretning, druer og drue blade, drue vin kranse, noget, der inkorporerer druer, vin, vinflasker, eller vinglas kan bruges som udsmykning og tilbehør. Du kan også tilføje en lille jern vin rack og fyld den med vinflasker (de behøver ikke at være fuld, det kan være lige for show).

•Brighten plads med solsikker. Der er Marker fulde af solsikker i Toscana. Giv din værelser fornemmelsen af det toscanske landskab ved at kaste nogle solsikker i din indretning.

Tips & advarsler

  • Bruge din kreativitet og snart med de rigtige farver, tilbehør og accenter du vil føle, at du er i en villa på det italienske landskab.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com