Hvordan til at dekorere dit skab på dit Dressing værelse

January 1

Hvordan til at dekorere dit skab på dit Dressing værelse

Når du udformer et påklædningsværelse, overse mange folk planlægning af, hvordan at dekorere skabet, som er i det. Hold tonen i farver ro og afslapning i resten af plads til at oprette en beroligende miljø til at få klar i morgen eller slappe af før sengetid om natten. De indbyggede funktioner bør alle være lavet i det samme materiale til en sammenhængende og ensartet design. Dette er det sidste sted, som du ønsker at føle sig travlt eller overdrevet. Lad dit tøj og tilbehør være omdrejningspunktet ved at bruge dem som de vigtigste dekorative elementer i skabet.

Instruktioner

•Sæt alle dine sko i dekorative kasser, snarere end på hylder eller gulv og tage et billede af den par og tape det til den ene side af boksen så du kan finde par du har brug for nemt. Dette giver dig mulighed for enten vender billeder frem for at vise din sko samling eller dreje billedet til siden, så alt hvad du ser, når man ser i skabet er boksene, selv.

Hæng tøjet på bøjler i samme materiale og stil som de indbyggede funktioner til en moderne føler, såsom træ bøjler på et træ stang. For sjov når dekorere dit skab, bruge dekorativt designet bøjler.

•Display dit tilbehør stedet for at skjule dem væk, for at skabe funktionelle og kunstnerisk udseende elementer. For eksempel, kan slips og punge både hænges på dekorative kroge for at lette tilgængelighed samt at tilføje punches af farve.

•Sæt din out-of-season tøj i dekorative totes og tasker. Farve koordinere dem, såsom orange for fald, hvide for vinteren, grøn for foråret og gul til sommer, for nemt at finde, hvad du har brug for hele året.

•Organiser følsomme emner, der ikke passer ind i skuffen plads, der er til rådighed, såsom lingeri og undertøj, i foret kurve. Udsmykning dit skab i din påklædningsværelse handler om montering af alt hvad du behøver i rummet smukt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com