Hvordan til at dekorere en hvid Baby Nursery

June 6

Hvordan til at dekorere en hvid Baby Nursery

For en sød og vintage look, så prøv udsmykning dit barns børnehave i hvid. Par hvide dekorative accenter med lyse møbler, såsom en blond eller hvid krybbe, og indarbejde et par pastel farver i din dekorative accenter eller vægudsmykning at fuldføre udseendet. En hvid børnehave er egnet til både drenge og piger og kan være fuldt dekoreret før dit barns fødsel, selv hvis du ikke kan finde ud af, som du forventer, før levering dag.

Instruktioner

•Vælg en maling farve til dit barns værelse. Ægte hvid kan være for lyse og barske, så Overvej en off-white skygge i en satin finish, såsom elfenben eller ecru. Dette vil give din Planteskole en vintage appel og har en klassisk ser alle sine egne. Hvide vægge giver dig et tomt lærred--et fremragende udgangspunkt for din dekorative ordning.

•Pick lys-farvede møbler. Barnesenge er oftest træ, og mange stilarter kommer i ægte hvid. Blond er en anden mulighed - det er lys og vil blande godt med dit off-white vægge. High-end cribs har ofte mange farvevalg, fra antik hvid, lavendel eller meget bleg grøn. Så længe krybbe du vælger er ikke en mørk, fed farve, vil det arbejde i din hvide børnehave. Andre møbler på værelset, såsom en skiftende bord eller en kommode, skal stemme overens.

•En hvid krybbe fungerer godt med enhver farve sengetøj, men hvis du har en ægte hvid krybbe, vælge sengetøj, som er soft pastel farver eller endda off-white. En meget lys gul ville se sød, som ønsker en bleg rose. Hvis din krybbe er af en anden farve, gå til hvidt sengetøj. Du kan vælge meget grundlæggende sengetøj med ingen dikkedarer, som ville tilføje et rent udseende til rum, eller tekstureret tæpper og en samlet nederdel.

•Installer et par hvide hylder på væggene. Placere en eller to over jeres puslebord vil være nyttige og give en ekstra plads til dekoration.

•Finish fra planteskolen med et par tilbehør. Få et hvidt lys med en lys-farvet skygge. Hvid udstoppet dyr som bamser eller får, vil blødgøre udseendet af børnehaven samtidig give dit barn med komfort. Placere et par på hylderne, kommoden eller i barnesengen. Kaste et hvidt tæppe på gulvet, men sørg for det er en, der kan vaskes nemt.

Hæng et par stykker af vægkunst. Fortsat temaet all-hvide med hvide dyr eller sne scener. Hænge stejle hvide gardiner eller endda blondegardiner. En sagte-farvet valance, matcher din krybbe ark, vil hjælpe trække rummet sammen.

Tips & advarsler

  • Hvid eller ren og skær gardiner kan ikke blokere nok sol til nap tid; Overvej at bruge nuancer samt.
  • Fjern eventuelle udstoppede dyr fra din barneseng, før han sover der.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com