Hvordan til at dekorere en hvid hovedgærde

July 20

Hvordan til at dekorere en hvid hovedgærde

En hvid hovedgærde er en ren lærred: optage din egen stil gennem en stencileret mønster, en mini vægmaleri eller andre illustrationer, som du ønsker at slagord på hovedgærdet. Gøre din hvide hovedgærde egnet til en voksen moderne værelser, en traditionel soveværelse, et værelse inspireret af sommerhus smarte eller endda et børneværelse.

Instruktioner

•Kontrollér dit hovedgærde over i en moderne stil ved at tilføje en polka dot udskrive til hovedgærdet. Bruge stencils til at tegne et sortiment af prikker og derefter dække hver polka prik i sort maling. Du kan også bruge andre moderne farver som rød, krikand blå eller endda en kombination af orange og lilla. Lad hovedgavl tørt thoughly før montering det på sengen.

•Tilføj en traditionel blomsterprint til hovedgærdet for et klassisk look i soveværelset. Brug en blomstret stencil, omhyggeligt tegne blomster i crafting blyant. Male blomsterne som du ville et lærred; bruge et udvalg af matte, dæmpede farver for en traditionel stil. Lad malingen tørre grundigt og anvende hovedgærdet på sengen.

•Tilføj en fleur-de-lis udskrive til hovedgærdet for et andet valg af stil. Brug en fleur-de-lis stencil, tegne på hovedgærde med crafting blyant. Dække din fleur-de-lis i dit valg af farve.

•Brug alfabet skabeloner og male dit barns navn på hovedgærde i en kid-venlig, glad-tema skriftsnit. Male hvert bogstav i en farve, der passer til dine børns room og sikre farver koordinere med andre stil i rummet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com