Hvordan til at dekorere en hvid mursten hjem

October 21

Hvordan til at dekorere en hvid mursten hjem

En hjem lavet af hvide mursten tilbyder mulighed for at dekorere både udvendigt og indvendigt med entydige accent stykker. Kontrast af hvide mursten med sort udvendige skodder, for eksempel, giver en dejlig baggrund til sort bænke og røde blomster på verandaen. En hvid mursten udvendige udseende elegant i landlige omgivelser eller urban nabolag, men den udsmykning tilgang skal passe måde familiens liv. Det mest unikke udsmykning aspekt af sådanne et hus er, at det emmer af et rent udseende, som er meget indbydende.

Instruktioner

•Start med et helt hus plantegning at gennemgå ideer. Bruge faktiske fotografier eller skitser af huset tegnet til skala til at planlægge den udsmykning tema og detaljer. Trække hvert værelse plantegning separat på en sketch pad, så den af værelse udsmykning passer hjemmet trafik mønster.

•Anvend en skitse pad til at definere forstuen og opholdsstue. Starter med at tegne typen lamper og vindue behandlinger, der vil blive installeret. Vælg en formel, guld-finish lysekrone og elegante siddende bænk til foyeren, f.eks. Gå gennem hjem design bøger og remodellering magasiner for at vælge møbler for den vigtigste boligareal, der er elegant vs afslappet. Vælg lyse farver til puder, såsom rød eller lime grøn, tilføje casual kontrast til balance.

•Vælg mørk valnød Soveværelsesmøbler skal placeres på hvidt tæppe, f.eks. Tænk på bruge mere kontrast i hjemmet til at forstærke den rene look af en hvid murstenshus. Brug røde og sorte håndklæder i et hvidt badeværelse eller spisebord i hvid emalje over en sort flisegulv i nærheden af en vinterhave.

•Brug planter eller kunstobjekter til at blødgøre udseendet af kontrasterende farver. Placere et stort faux træ ved siden af en hvid spisebord eller bruge blå tilbehør til at blødgøre kontrast af sorte og hvide håndklæder i et badekar område. Bruge flere jæger grøn plante langs verandaen, hvis sort mødet bænke er brugt.

•Decorate en hvid mursten hjem for at se elegant samlet, men de indeholder masser af uformelle islæt. Bruge rød og hvid ternet håndklæder og røde dunke fra 1950erne i køkkenet. Dekorere en meget formel mørke-valnød fransk seng, for eksempel med en dyre-print sengetæppe.

Tips & advarsler

  • Holde udseendet af huset rent og solrig. Brug kontrasterende farver som navy og creme, jæger grøn og bleg gul eller Bourgogne og bleg guld til at skabe iøjnefaldende visuelle appel.
  • Tænk på hvert værelse indretning ser passende med huset udvendig. Den overordnede føler i hjemmet skal være elegant, overskueligt og indbydende, så tilføje finurlig kunstværker i hele huset til at tilføje varme til den overordnede stil.
  • Dekorere en hvid murstenshus i en alt for formelle måde vil skabe en kold følelse. Ikke passer alle møbler i alle værelser, hvilket gør det ser transporteres fra en møbler showroom. I stedet blandes forskellige perioder af møbler for at give huset en boede i udseende, der er indbydende til familie og gæster.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com