Hvordan til at dekorere en hvid soveværelse når du ikke kan male i et kollegium lejlighed

November 3

Hvordan til at dekorere en hvid soveværelse når du ikke kan male i et kollegium lejlighed

Gymnasier typisk forbyde studerende fra male deres kollegieværelset værelser, men det betyder ikke, du nødt til at ofre din komfort. Disse nøgne, hvide vægge er et tomt lærred, der kan være accessorized med plakater, opslagstavle og alle de andre elementer du kan klare at anbringe til væggene. Vægtæpper er billig og kan byttes ud så ofte som du foretrækker at holde dit værelse spændende og tilføje personlighed til din bolig.

Instruktioner

Hæng en opslagstavle på din væg. En opslagstavle kan bruges til at organisere din tidsplan ved hjælp af huskesedler, eller som en inspiration bord til indsamling af billeder og stof farveprøver.

•PIN en plakat til din væg, eller placere plakaten i en ramme og hænge det på væggen for at give dit værelse en hyggelig stemning. Sørg for at du kan hænge en ramme på væggen ved at kontakte dit kollegieværelse rådgiver, som nogle vægge ikke kan støtte tykke negle til rammer.

•Vælg en farve til at bruge hele dit værelse. Varierende tonfarver eller skyggefarver fra en farve skal du oprette en samlende tema i din college dorm. For eksempel, en bleg blå lampe par godt med navy-farvet sengetøj, og kan supplere indrammet illustrationer, der indeholder lignende farver.

•Liven op din bolig med farverigt sengetøj. Dynebetræk er en relativt billig måde at personliggøre din college dorm, og gøre sengen omdrejningspunktet for dit værelse når i kontrast til de hvide vægge. Dristige farver tegner dine øjne i seng til en dramatisk udseende, mens mørke farver skaber en dæmpet, sofistikeret look.

•Medtagelse hjem accenter. Placer gardiner over din college lejlighed vindue, hvis en stang eller kroge er allerede installeret på hver side af vinduet. Tilføje nogle liv til din bolig med en lille til mellemstor plante.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com