Hvordan til at dekorere en lille stue med hvide vægge

September 23

Hvordan til at dekorere en lille stue med hvide vægge

Udsmykning et lille rum, der skal tjene som et sted at slappe af, samt et indbydende sted for underholdende gæster, tager omhyggelig planlægning. Med vægge malet en neutral hvid, som de er i de fleste lejeboliger, du skal tænke på projektet som en tomme-skifer udfordring, der maksimerer udseendet af rummet og udtrykker din personlighed.

Instruktioner

•Analyze nuance af hvid dine vægge er malet. Hvis du ikke har maling kan, besøge en maling butik og bringe hjem en række hvid maling chips. Holde disse op til din væg og bestemme det tætteste match. Ved at gøre dette skal du kunne fortælle om hvide har et strejf af blå, grøn, gul, pink, grå eller anden farve. Hvis du har brug for hjælp, tage chippen til maling butikken og spørge hvilken farve blev blandet at skabe den særlige nuance af hvid.

•Decide på en accent farve baseret på skyggen af hvide rummet er malet og dine personlige præferencer. Gentag én accent farve i en række forskellige måder at skabe en følelse af drama.

•Vælg færre, større stykker af møbler i stedet for flere stykker af små møbler. En sofa og en behagelig stol, vil for eksempel gøre rummet synes større end en kærlighed sæde og tre eller fire spisestole. Vælg polstring i solid farver snarere end udskrifter.

•Kontrollér en erklæring med et stort stykke af kunst. Finde elementer, der styrker din valgte farveskema. For eksempel, hvis du elsker udendørs og bruger farver fra en brun spektrum, bringe i kviste til vise i et højt glas vase, strandskaller og sten, eller udfylde en keramisk fad.

•Opret vindue behandlinger, der giver den mest muligt lys. Hænge vindue belægninger, så de helt klart glas, når de er åbne.

Tips & advarsler

  • En måde at samle små emner ikke er relateret til dit farveskema er at installere reoler malede den samme hvide som dine vægge og vise varerne på hylderne i kurve, nogle malet i din accent farve.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com