Hvordan til at dekorere for en Tween dreng

December 21

Hvordan til at dekorere for en Tween dreng

Tween drenge, i alderen ca 10-12 år, oplever et enestående periode i deres liv som de få klar til at forlade barndom og grundskole bag og forberede de teenage år. Dekorere din tween drengs værelse med møbler, maling og indretning, der afspejler hans unikke personlighed. Overveje mærkning del af rummet som en personlig plads til kreativitet eller tilbringe tid med venner.

Instruktioner

•Paint vægge i en moden farve, såsom marineblå, skov grøn, eller mursten rød. Du kan accent væggene med mere finurlig elementer at kombinere begge verdener--som barn og teenager.

•Nestle en lille sofa i et hjørne af rummet for at gøre dette rum til et hangout plads for dit barns venner. Vælg en sofa i en neutral farve beige eller brun. Accent i sofaen med puder i fed farver som rød og blå. Placere et tæppe foran sofaen.

•Tilføj mini køleskab fyldt med vand. Du kan tilføje dit barns foretrukne drikkevarer i køleskabet, når hans venner kommer.

•Stack gulv puder i en kolonne ved siden af køleskabet, så at flere venner har et sted at sidde.

•Frame en trio af udskrifter, der afspejler din tween stil--som favorit sangere, berømtheder eller dyr. Hænge dem i en vandret eller lodret række over din tween seng.

•Trade ud til dobbelt størrelse seng eller en køje seng i din tween plads til en fuld-size seng. En fuld-size seng signaler modenhed. Du kan også overveje en fuld størrelse sovesofa, der kan fungere både som en seng og en sovesofa. Dette er en særlig god mulighed, hvis du ikke har plads i din tween plads til en lille sofa.

•Udveksling din søns karakter-præget sengetøj for mere voksen, ensfarvet sengetøj, der supplerer rummets farver ordningen og indretning. Solid farver som rød, beige, orange eller navy er passende. Overveje en smuk og robust stof såsom corduroy for en dyne. Også overveje en dyne, da dens cover kan let ændres, som din tween sans for stil modnes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com