Hvordan til at dekorere for sanserne

December 9

Hvordan til at dekorere for sanserne

Udsmykning til sanserne betyder, at enhver forstand har en oplevelse når i et værelse. Sanserne er, hvordan mennesker opfatter verden. Ved at give sanserne tiltalende stimulation, vil folk være mere afslappet og glad. Dog for meget stimulering eller flere kilder til stimulation kan være distraherende og endda forrykkes. Undgå at bruge materialer, der kan stimulere en gæst allergi, eller isolere den forbryder kilde til ét rum i huset.

Instruktioner

•Decorate for næsen. Blomster, luftfriskere, bagværk, parfumer, duftende stearinlys, røgelse og potpourri er alle måder at dekorere for ordets olfaktoriske. De fleste af disse elementer er billige og let tilgængelige. Kombiner ikke mere end en duft i et rum, især hvis det er stærk. Duften bør være let og knap påviselig af det bevidste sind.

•Decorate til ørerne. Musik er en af de nemmeste måder at dekorere for ørerne. Bløde omgivende eller klassisk musik kan være beroligende, som kan naturlyde. Lydstyrken bør være lav nok, at det er kun mærkbar, når samtalen ophører. Et springvand eller vand tumbler kan tilføje lyden af rindende vand til et værelse. Rindende vand er en afslappende lyd og hjælper folk føle sig godt tilpas. Hvis huset er beliggende i landet, kan de bedste lyde komme i at åbne et vindue for at lytte til fugle og fårekyllinger.

•Decorate for kinæstetiske sanser. Følelse af touch er stærk. Teksturerede materialer og mønstre hjælpe gæsterne sætte pris på den kinæstetiske forstand så meget mere. Bløde tæpper under fødderne føles hyggelig. Plys sofaer er indbydende. Selv en tekstureret tapet eller maling kan have sin egen føler. Tilbehør som glas eller kopper kan være glædeligt, at følelsen af touch; købe unikt designede elementer.

•Decorate til øjnene. Kunst, blomster, dynamisk maling eller eksotiske tapet, skulpturer, tingeltangel, tæpper, møbler og alt øjet ser kan være lavet til at være fryd for sanserne. Alt i hjemmet er ubehageligt, tiltalende eller neutrale at se på. Gå over hver værelse og fjerne hvad er ubehageligt. Hvis et værelse har meget få behagelig elementer, tilføje flere.

•Decorate for smag. Det kan være svært at dekorere for smag, men udelade cookies, snacks eller slik i et værelse er én måde at indarbejde smagssansen i indretningen. Emner som bagværk, der kan gå forslidt er måske ikke det bedste valg, hvilket er grunden til mange mennesker bruger slik skåle til dekoration.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com