Hvordan til at dekorere hvid badeværelsesfliser

June 25

Hvordan til at dekorere hvid badeværelsesfliser

Badeværelset er et rum i huset, der er ofte oversete når det kommer til udsmykning. Ironisk nok mennesker tilbringer en masse tid i badeværelset gennem løbet af en gennemsnitlig dag men det er ofte overset, når det drejer sig tid til at dekorere et hjem. Mange badeværelser har hvid flise, som egner sig godt til maling og dekoration skulle du have lyst til at gøre dette. Udsmykning hvide badeværelsesfliser kræver nogle forberedelse.

Instruktioner

• Rengør dit badeværelse fliser med en stærk flise renere. Tørre dem med en ikke-slibende skrubber pad til at fjerne enhver vand pletter og mineralforekomster uden at ridse flisen. Alle skidt og snavs skal fjernes fra både flise og injektionsmørtel linjer før du fortsætter med dekoration. En tandbørste kan hjælpe med rengøring fugerne.

•Sand nogen fliser, du ønsker at male med en fin aluminiumoxid papir. Dette hjælper med at give fliserne en blank finish, der hjælper med limning at male uden at ridse. Støv væk partikler med en klud, når den slibning er fuldført.

•Applicer en primer til fliser du ønsker at male med en pensel. Bruge glat, selv slagtilfælde til at opnå de bedste resultater og opbevare primer jakke selv på tværs af alle brikkerne. Male hver flise individuelt og prøv ikke at få nogen primer i injektionsmørtel linjer. Når primeren tørrer, sand igen og anvende en anden frakke.

•Applicer en olie-baserede glans maling i farve efter eget valg til hver af de PRIMES fliser. Som før, male hver flise individuelt for et renere udseende. Den oliebaserede gloss er vandresistent og kan stå op til den høje luftfugtighed hyppigt fundet i badeværelser. Lysere farver har tendens til at gøre badeværelset ser større da mørkere farver absorberer lys og har tendens til at give et indtryk af et mindre rum.

•Tillad malingen til at tørre og derefter anvende en anden frakke.

•Tilføj flise klistermærker til enhver fliser du gerne dekorere uden maleri. De kommer i forskellige designs og farver og har et klæbemiddel, der tillader dig at simpelt hen presse dem over på en fliser.

Hæng indrammet billeder med dobbelt-stick limen over andre brikker, du ønsker at personliggøre. Limen kan have brug for lejlighedsvis udskiftning men fotos er en effektiv måde at tilpasse ethvert rum, herunder et badeværelse. Billeder kan også bruges til at dække en beskadiget flise.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com