Hvordan til at dekorere indvendige af en svigermor Suite

May 30

Hvordan til at dekorere indvendige af en svigermor Suite

Nogle boliger indeholder en svigermor suite, som er typisk et soveværelse og badeværelse suite på første sal eller i en separat casita af et hjem. Suiten tillader en svigermor eller andre gæst, at holde--- eller endda bor---i dit hjem, mens bevare nogle privatlivets fred for alle. Nogle af suiterne har et lille tekøkken for yderligere privatlivets fred og bekvemmelighed.

Instruktioner

•Paint suite i en varm, rige farver, der er indbydende, såsom beige eller en smøragtig gul. Overveje tapet eller teknikker såsom sponging for at oprette en luksuriøse resort-stil føler i suiten.

•Furnish suite med en stor, komfortabel seng, som en queen-size, og matchende sengelamper, bryst og stort garderobeskab. Tilføje en kærlighed sæde eller i det mindste en stol eller hvilestol, så din gæst har et behageligt sted at læse og slappe af. Oprette en hele opholdsområde, hvis rummet tillader. Et lille bord og to stole eller barstole, skal ledsage et tekøkken. Omfatte elektronik i rummet, såsom TV, vækkeur og lille radio eller stereo.

•Kontrollér sengen med høj kvalitet ark og en dyne eller dyne, der supplerer de vægge og møbler. Suiten bør være så komfortable og indbydende som en opskalere hotel eller lejlighed. Omfatte ekstra tæpper i skabet eller i en skuffe, hvis suiten bruges som et gæsteværelse.

Hæng vindue behandlinger, der supplerer den dyne eller dyne. Tilføje tekstur til rummet ved at vælge materialer som silke eller fløjl. Omfatte nuancer eller blinds for let kontrol og beskyttelse af personlige oplysninger.

Hæng væg udsmykning, der skildrer afslappende natur scener, som f.eks stranden, en åben mark eller blomster. Sort-hvide sammenfiltret billeder af seværdigheder, såsom Eiffeltårnet eller skylinen, kan tilføje en classy føler på værelset. Hænge sconces og stearinlys, hvis du foretrækker ikke at hænge malerier eller billeder.

•Accessorize suite med dekorative elementer såsom lamper, smide puder, vaser, blomster, skulpturer og stearinlys. Udstyre værelse med alle de elementer, dine gæster skal muligvis herunder toiletartikler, håndklæder, bøjler, Strygejern, strygebræt og endda en kåbe og tøfler hvis du lyst.

Tips & advarsler

  • Spørg en permanent gæst, hvilke farver, mønstre og udsmykning stil hun foretrækker, hvis du virkelig ønsker at gøre rummet komfortable for hende.
  • Dekorere den ledsagende badeværelse i supplerende indretning at holde værelserne forbundet.
  • Undgå emner, der har for meget duft eller kan forårsage irritation hos andre. For eksempel, nogle gæster kan være allergisk over for dunpuder, i hvilket tilfælde du bør tilbyde et alternativ.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com