Hvordan til at dekorere med en lys blå sofa

May 6

Hvordan til at dekorere med en lys blå sofa

Sofaen i et værelse repræsenterer en underskrift stykke, og når det bruges rigtigt, tjener som en af rummets knudepunkter. En lys blå sofa fungerer godt i mange forskellige udsmykning stilarter, og nøglen til at gøre det skiller sig ud er at vælge tilbehør, der forbedrer det. Møbler placering i forhold til visse arkitektoniske eller dekorative funktioner vil gøre sofaen skiller sig ud endnu mere. Endelig, afhængigt af den typografi, du vælger, sofaen bliver omdrejningspunktet for værelser så forskellige som laid-back land til topmoderne.

Instruktioner

•Anvend en udsmykning stil til at hjælpe dig med at vælge dekorative accenter; Kontroller funktionerne udsmykning tema blå som en vigtigste farve. Nogle mulige udsmykning ordninger omfatter en ocean-tema værelse, Middelhavet eller Western. Det tilbehør, som disse stilarter inspirere spænder fra søstjerner i shadowboxes til keramiske fliser på gulv eller væg.

•Paint en blå fokale væg. Vælg en farve, der er mørkere end sofaen. Male væggene omkring den fokale væg farve blå sofaen. Flyt sofaen, så det er placeret mod den mørke blå fokale væg.

•Opret en galleri på fokale væggen. Søger dekorative spejle med sølv stel og hænge flere sammen. Vælge moderne kunst malerier at funktion primært blå maling. Brænde blå stearinlys i væggen stearinlys sconces.

•Flank hver ende af sofaen med en ende tabel. Dekorere ende tabel med lamper med blå nuancer.

•Lay ned et tæppe til at give en visuel anker for sofaen. En mørk farve, som står i kontrast med blå--såsom rød--vil give en visuel anker, og kontrasten i de to farver vil gøre lys blå sofaen skiller sig ud mere. Vælg et tæppe med en visuelt interessant Mønster.

•Decorate pejs mantel med blå elementer. Vise pyntegenstande f.eks vinflasker med blå mærker eller blå antikke flasker, blå keramiske skulpturer eller familie fotos i blå rammer.

•Skabe tekstur og mønster til værelse ved at vælge smide puder lavet af linned eller poleret bomuld, fløjlsbukser, denim, velveteen. Vælge blå ensfarvet puder eller puder med blå mønstre. Hvis du vælger blue-Mønstrede puder med samme farve af blå, kan du blande mønstre, fordi blå vil visuelt binder elementerne sammen. Det betyder du kan mikse og matche mønstre som paisley, striber eller prikker.

•Tilføj visuel interesse til vægge eller vinduet områder ved at vælge en blå toile mønstrede gardin eller tapet. Toile opstod i Frankrig og er en design at funktioner idealiseret pastorale scener. Vælg en blå toile mønster, der svarer til blå sofa.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com