Hvordan til at dekorere med farve elfenben

July 19

Hvordan til at dekorere med farve elfenben

Farven elfenben forelsker sig i den varme farveskema. Du kan bruge denne cremet off-white i en række forskellige måder og i flere værelser. Et hurtigt blik rundt i dit eget hjem viser formentlig allerede antydninger af elfenben i din personlige rum, så du kan bygge på, at for at gøre ivory vigtigste farven i et område.

Instruktioner

•Paint vægge en cremet elfenben for at gøre rummet se større end den egentlig er. Vælg trim maling baseret på andre indretning på værelset---ved hjælp af en farve, der allerede er til stede i rummet er sikker på at være en vindende kombination. Varme farver såsom guld, rød, oliven grøn og blå er gode valg, hvis du ikke allerede er begyndt udsmykning.

•Brug elfenben for serverer retter i køkkenet. Den varme, jordagtige farve efterligner natursten og gør køkkenet synes venligere og mere åben. Elfenben køkkenborde er en anden måde at indarbejde farven i køkkenet.

•Enhance din spisestue med en glas-topped spise bord med en elfenben base og elfenben-indrammet stole. Et alternativ til elfenben stole er at have elfenben puder på træ spisestuestole. Indstilling af bordet med elfenben plader fuldfører en elegant madoplevelse.

•Opt for en stor elfenben sofaen eller loveseat i stuen som et fokuspunkt. Dekorere rundt sofaen med andre varme farver til at undgå at gøre rummet synes trange.

•Decorate i hele stuen med forskellige nuancer af hvid, herunder elfenben. Antikke kommoder og klædeskabe har ofte en elfenben støbt til dem på grund af deres alder. Hæng en elfenben indrammet spejl over et sidebord til at lyse værelse med sine overvejelser.

•Tilføj indbyggede reoler til dit værelse og male dem elfenben. Placer en lille tabel med komfortabel elfenben draperet stole til en fremragende læsning og arbejdsområde.

•Decorate dit badeværelse med ægte clawfoot badekar (ofte elfenben eller hvid) og tilføje nogle tilsvarende toiletartikler dispensere på disken. Hvis du har pladsen, er en lille polstret stol en perfekt sted at indstille foldede håndklæder.

•Display elfenben Kina plader, fade, tallerkener og kopper i en bleg-farvet kabinet. Male indersiden af kabinettet en anden farve for at forbedre den monokrome scene.

•Sæt off-white vaser fyldt med elfenben blomstrer på pejs mantel for instant romantisk appel. Elfenben indrammede spejle bag blomsterne vil give en illusion af en hel have i flor.

•Brug elfenben sengetøj i soveværelset til gøre samlede udsmykning lettere. Næsten alt passer elfenben, så resten af dit soveværelse kan være enhver farve, du vælger. Plus, mønstre og teksturer i samme elfenben farveskema gøre bed-gør en cinch.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com