Hvordan til at dekorere med farve i en North står over for soveværelse

April 27

Hvordan til at dekorere med farve i en North står over for soveværelse

Ligesom soveværelser med lavt til loftet og små vinduer lider nordvendte værelser har små mængder af naturligt lys, især under de korte dage om vinteren. Fire hvide vægge og neutral tilbehør kun gøre rummet føler drearier. I stedet, kompensere for det mørkere indre ved at dekorere dit soveværelse med farver, der fremhæver de bedste funktioner i dit værelse, og tilføje varme og vitalitet til rummet.

Instruktioner

•Vælg lys og lyse nuancer for dit værelse. Tegne din inspiration fra en inspirerende stykke kunst eller et strålende etniske tekstil, og Find maling kort i disse nuancer.

•Sæt male kort på væggene i dit nordvendt soveværelse eller male en prøve patch af farve på væggen. Kig på hvordan farven ændres hele dagen for at sikre, at varm guld ikke omdanne en gusten gule ved solnedgang.

•Kombiner nuancer kreativt. Brug en ny neutral som bleg gul eller varm, rosenrøde grå til indstille rummets tone, men overveje en slående nuance som periwinkle blå, lime grøn, bomuld slik pink, fuchsia, mango orange eller turkis for en accent væg.

•Udvide look med møbler. Brug let, kantede møbler rammer i honning-træ, hvid, creme eller metal til at holde et mørkt soveværelse interiør føle lettere og mindre rodet. Brug en platform seng for enkelhed, eller overveje en strålende tuftet osmanniske omgivet med gulv puder til at omdanne et mørkt hjørne til et læsehjørne.

•Varmt plads med tekstiler og belysning. Scatter puder på tværs af sengen for at tilføje stænk af farve og mønstre. Bland florals, striber, paisley og toile for en boheme moderne effekt. Hænge simpel lutter paneler eller vinduet tørklæder til at holde naturligt lys ved en maksimal. Bruge tabel lamper, gulv lamper, spor belysning, forsænket belysning, en lysekrone, vedhæng lys og stearinlys til at give omgivende og opgave belysning og fremvise soveværelse indretning strålende palet.

Tips & advarsler

  • Ren alle vinduer inde og ude at maksimere dagslys og gøre farver og teksturer skinne.
  • Bevar høj eller bred møbler fra windows så at intet kaster en skygge ind i stuen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com