Hvordan til at dekorere med hvide og sorte brusebad gardin

June 16

Sort og hvid badeværelser er tidløs. De kan være enkle og elegante eller fed og larmende. Der er mange typer af sorte og hvide badeforhæng. Nogle af de mest populære omfatter franske toile badeforhæng, polka prikker, hvid med elegante sorte blomster, byens scener, zebra print og geometriske figurer. Hvordan til at dekorere på badeværelset afhænger af stil af den brusebad gardin og badeværelse indretning.

Instruktioner

•Vælg et tema til badeværelset. Dette vil afhænge af stilen af sort og hvidt badeforhæng. Hvis bruseforhænget er enkel og elegant, tænke på en parisisk chic tema. Hvis bruseforhænget er sorte og hvide prikker, kan du bruge en mere finurlig tema.

•Tilføj håndklæder og tæpper, der koordinerer med bruseforhænget. Mens håndklæder og tæpper ikke skal svare nøjagtigt til bruseforhænget, skal de koordinere. Hvis for eksempel du har en sort badeforhæng med hvide prikker, kan du ikke ønsker at bruge sort håndklæder, da der kan være for overvældende. I dette tilfælde kan du bruge hvide håndklæder men tilføje polka dot accenter i andre steder. Hvis bruseforhænget er en zebra print, kan du bruge hvide håndklæder med zebra print trim.

•Tilføj en accent farve. Mens nogle folk måske foretrækker at holde hele badeværelset sort og hvid, kan andre vælger at tilføje en accent farve. Pink er en flot fremhævelsesfarve for en fransk tema. For nogen kommer for en fed look, gør røde virkelig badeværelset skiller sig ud.

•Display supplerende illustrationer. Spille op tema af badeforhæng i illustrationen. Hvis bruseforhænget har en parisisk gade billede, tilføje sort / hvide fotos af Eiffeltårnet eller parisiske caféer.

•Tilføj tilbehør. Tilbehør finish udseendet af badeværelset. Hvis du har en sort og hvid prikkede badeforhæng, binde en prikkede bånd omkring et hvidt lys og placere det på en hylde. Hvis du have en parisisk tema, bruge franske cremer og sæber.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com