Hvordan til at dekorere med sort & hvid Toile

August 25

Hvordan til at dekorere med sort & hvid Toile

Dekorere med sorte og hvide toile for en elegant look. Toile-mønstrede møbler og indretning vil indgyde ethvert rum med en sofistikeret shabby chic stil. Selvom toile stof kan findes i flere farvekombinationer, er sort og hvid den mest almindelige. Klassiske toile designs vise flere forskellige mønstre, fra bønder, der arbejder i felterne til romantiske englebørn.

Instruktioner

•Enhance din stue med en sort og hvid toile sofa og stol sæt; den rigt mønstrede møbler bliver fokus i rummet. Hænge fast sort eller hvide gardiner for en elegant look. Tilføje en pop af farve med en dyb rød kaste tæppe og flere matchende dekorative puder. Udfylde en sort keramisk vase med sofistikerede hvide calla liljer eller røde roser.

Hæng sorte og hvide toile tapet i dit badeværelse til at indgyde rummet med vintage elegance. Vælg en sort badeforhæng og vise bløde lyserøde håndklæder til en romantisk look. Fyld en hvid antik vase med pink kæreste roses som en naturlig luftfriskere.

•Decorate et soveværelse med toile detaljer for en lurvet chic stil. Forbedre din seng med en vintage-inspirerede sorte og hvide toile quilt. Køb Soveværelsesmøbler konstrueret af mørkt træ som mahogni, for en rig look. Sted en lampe med en sort og hvid toile-mønstret skygge om natten stå. Tilføj et stænk af farve med lilla eller Bourgogne dekorative puder og vindue belægninger.

•Display sorte og hvide toile-mønstrede plader i dit køkken til en fransk land look. Fremvise de dekorative plader i en elegant Kina kabinet eller på en vintage baker rack. Dekorere køkkenbord med sorte og hvide toile sted måtter til et sammenhængende udseende. Fyld en sort vase med en håndfuld af farverige wildflowers som en elegant, land-inspirerede centerpiece.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com