Hvordan til at dekorere med sort & hvid Vinyl gulvbelægning

January 24

Hvordan til at dekorere med sort & hvid Vinyl gulvbelægning

Vinyl er et omkostningseffektivt gulvbelægning. Det er holdbart og let at rengøre, men koster kun en brøkdel af hårdttræ og endnu billigere end laminat. Vinylgulve leveres i både plader og fliser, med ark er mere holdbare end fliser. Dog kan fliser arrangeres i forskellige mønstre, hvorimod plader kommer i et sæt mønster. Det typiske mønster for sort og hvid vinyl Gulvbelægning er et skakternet, gjort populært i 1950 ' erne men stadig ses hyppigt i dag.

Instruktioner

•Adopt elementer fra 1950s indretning med sorte og hvide ternede gulve. Bruge 50 ' erne-stil møbler og nyhed accenter. For eksempel i et køkken, tilføje en 1950s køkkenbord med krom ben eller rød vinyl barstole med metallisk ben. Accent design med en kat ur eller retro brødrister.

•Stay neutral ved at følge en moderne sort og hvid indretning. Brug kun sort og hvid i hele lokalet, tilføjer kun lille farve detaljer. For eksempel male væggene hvide og bruge en dekorativ sort kant. Brug hvid eller sort møbler og tilføje en smule farve gennem en farverig vase eller centerpiece.

•Tilføj rigdom til en sort-hvide gulv ved hjælp af naturtræ med en mørk plet. Mørke køkkenborde er suppleret med hvide skabe med nogle farve, tilføjes en accent væggen, døren eller kaste tæppe.

Tips & advarsler

  • Lægge vinyl fliser i et mønster end det traditionelle skakternet. Prøv æglæggende sorte fliser rundt i kanten af rummet som en grænse og udfylde center med hvide fliser. Eller varierer skakternet ved at dreje alle brikkerne, så de ligner diamanter i stedet for firkanter.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com