Hvordan til at dekorere med sort & hvid

December 31

Hvordan til at dekorere med sort & hvid

Hvis du ønsker at indgyde alle rum i dit hjem med instant raffinement, opdatere den med et sort farveskema. Dette classy duo er tidløst elegant. Du kan bruge en sort-hvid kombination i ethvert rum, fra et soveværelse eller stue til køkken. Lyse farve tilføjer realisme til det overordnede udseende.

Instruktioner

•Paint vægge. Dække væggene med sprød hvid maling for et minimalistisk look. Eller gøre en fed redegørelse ved at male væggene sort med hvid trim. Hænge sort-hvide toile-mønstret tapet for en rig look.

•Vælg dine møbler. For en luftig, casual look, vælge en sofa og loveseat betrukket i hvid bomuld. Hvide møbler ser slående mod sorte vægge. Gå med en sort læder sofa og stol duo for en elegant look. Forbedre et soveværelse med en hvid hovedgærde, kommode, natbord og skrivebord.

•Tilføj sort / hvide tekstiler. Placer sort dekorative puder på en hvid sofa eller hvide puder på en sort sofa. På en seng, skal du bruge en hvid dyne med en sort-hvid stribede kast. Angive en eksotisk sort-hvide zebra-mønstrede eller hvide faux fur tæppe på hårdttræ eller flise gulve.

•Tilføj strejf af farve til at bryde op sort og hvid. Sted en sølv vase fyldt med lyse røde roser på en hylde. Hænge et billede i en rød keramiske ramme på sletten hvide vægge. Vælg lyse pink eller gul gardiner. Et frisk strejf, angive en glasskål af reelle eller faux limefrugter og citroner på et sofabord.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com