Hvordan til at dekorere med to enkeltsenge

April 5

Hvordan til at dekorere med to enkeltsenge

Enkeltsenge skabe en symmetrisk fornemmelse for et værelse, der forstærkes bedst ved at følge de rene linjer i rummet. Om soveværelset er for dine børn eller gæster vil afgøre detaljerne. Formål at skabe en ensartet fornemmelse for rummet, der kan bygges videre med personligt præg til at tilføje varme.

Instruktioner

•Opret en symmetrisk look. Den bedste måde at maksimere plads er at gennem symmetri. Senge skulle leve på samme måde, helst med hovedet mod væggen overfor åbningsside. Placer senge mod hvert hjørne eller med 2 til 3 fødder på hver side, hvis rummet tillader.

•Anvend en lys farve på væggene. To senge plus andre møbler, skaber ofte en trange rum. Åbne rummet ved at vælge en lys nuance på væggene som ecru, baby blå eller lysegul.

•Opret en ensartet virkning med matchende sengetøj. For at holde med det luftige, rene look af rummet, matche sengetøj. Koordinere med vægfarven og tilføje smag ved at gå med en monokromatisk effekt. For eksempel, hvis din vægfarve er baby blå, bruge nuancer af blå hele strøelse. Dette giver sengetøj en moderne, stilfuld ser ud, men holder værelse ser friske. Slut af med en kontrastfarve kaste pude på hver seng.

•Tilføj en tabel mellem sengene. Dette øger det symmetriske udseendet af rummet. Tabellen kan være stort eller lille, afhængigt af hvor meget plads du har til at arbejde med. Overfladen af tabellen skal være stor nok til at holde en lampe og et par quirky elementer til at tilføje stil til rummet. Indrammede billeder fra familie ture er en måde at tilføje et personligt præg på rummet.

•Til søskende, give hver side af rummet for at fremvise barnets personlighed. Samtidig holde udseendet af rummet ensartet, tilsæt flydende hylder til sidevæggene, hvor børn kan gemme brætspil, fremvise awards og kunst arbejde og holde et par tingeltangel, der viser off deres stil. Over hver twin seng, tilføje en indrammet billede af hvert barn interesse--som en handling skud af en atlet eller et maleri af en ballerina.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com