Hvordan til at dekorere mit køkken med Ivy & druer

December 14

Hvordan til at dekorere mit køkken med Ivy & druer

Ivy og grape motiver funktion fremtrædende i flere udsmykning stilarter, herunder toscanske og fransk land. Det er dog ikke nødvendigt at vælge en bestemt udsmykning ordningen til at trække off denne stil. Brug i stedet disse visuelle motiver til at skabe det køkken, du ønsker. Dette giver dig mulighed at blande stilarter, fordi ivy og druerne fungere som en visuel slips; Du skal kun bruge nogle fælles farver ud over din ivy og drue tilbehør for at samle udseendet. Arten af denne udsmykning motiv opfordrer dig at funktionen dekorative elementer, der er relateret til druer og ivy så godt.

Instruktioner

•Vælge et farveskema. Gå med farver af druer samt ivy plante. Dette giver dig nuancer af røde, lilla og grønne. Stick med disse farver og bruger dem ofte til at binde de dekorative elementer i dit køkken sammen. Male væggene med disse farver, eller bruge dem til en accent væg.

Hæng vin stativer på væggen at indslag en drue motiv. Featuring en Vinreol, der har et udskåret eller støbt drue motiv understøtter din udsmykning tema. Fyld stativerne med flasker af din favorit vin. Som en tilføjet dekorativt indslag, vælge vine, der har smukke etiketter.

•Tag fordel af kontinentalsoklen, der findes over din kabinetter; dekorere det med faux druer, vinflasker og ivy vinstokke. Mange moderne køkken designs funktionen frysere, der ikke når loftet. Der er en smule af rummet mellem loft og frysere, som giver dig et sted at vise dekorative elementer. Oprette særlige ordninger for dette område.

•Look for vægkunst byder på vin, druer og ivy. Kig rundt i hjemmet og haven butikker for kunst med still-lifes druer, vinflasker, ivy og andre relaterede visuelt elementer. Dekorere dit køkken vægge med disse emner. Fuldføre det dekorative udseende på skærmen kunst af ledsageprogrammer illustrationen med væg sconces byder ivy eller vinstokke.

•Consider tilføjer en indendørs springvand med en grape eller vedbend design eller gå med et beslægtet tema som Bacchus, Gud vinhøsten og vin.

•Opret en omdrejningspunktet for den tabel, der er udstyret med druer og ivy. Dette kunne omfatte en enkel stearinlys arrangement prydet med ivy vinstokke, en grapevine krans lastet med druer eller vedbend dækket skåle af faux druer med en flaske vin i midten.

•Look til gardiner og dug med klatring vedbend. Ser for gardin tiebacks, som er lavet af smedejern og funktion ivy blade.

•Paint skabene og derefter stencil dem med en klatring vedbend og grape motiv. Malet skab look fungerer godt i land stilarter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com