Hvordan til at dekorere mit køkken som en fransk Cafe

May 14

Hvordan til at dekorere mit køkken som en fransk Cafe

Den franske café fremkalder komfort og europæiske flair. Udseendet er romantisk og afslappet, med vægt på god mad og godt selskab. Udsmykning i fransk café-stil handler om at skabe en atmosfære, der føler åben, lys og indbydende. Lær at indarbejde disse stemninger i dit køkken indretning.

Instruktioner

•Paint vægge med en varm farve. Nuancer af rød, guld og grøn er favoritter til dette look. Hvis du føler dig eventyrlysten, brug en faux teknik, såsom stuk eller en alderen look, køkken vægge til at tilføje stemning til rummet. Eller du kan anvende teknikken på den ene væg til at oprette en dramatisk effekt.

•Vælg tekstiler, der forbedrer den hyggelige fornemmelsen af café look. Gå med lyse farver som hvid, gul, fløde, rød og grøn. Kontrol er at foretrække fordi de giver køkkener en afslappet stemning. Ser for holdbare tæpper med en ternet mønster, der samler farverne i dit køkken.

Hæng markiser til klassiske vindue behandlinger. Matche farvepalet i dit køkken. Disse vindue behandlinger er effektive i køkkenet, fordi de giver nogle af de udvendige lys til at skinne i køkkenet.

Hæng vedhæng lys for en instant café look. Disse lys kommer i mange former og størrelser, og de hjælpe værelse føle varmere og mere indbydende.

•Vælg jern stykker at medtage i din indretning. Smedejern stole og borde og en jern vin rack kan forvandle dit køkken til en fransk café.

•Installer en baker's rack til at tilføje en caféstemning til dit køkken.

•Display din Køkkengrej, når det ikke er i brug. Farvestrålende krus, kan glas, tallerkener og skåle tjene som iøjnefaldende dekorative stykker.

•Vælg tilbehør, at understreger fødevarer af parisiske caféer. Billeder og plader er to måder at indarbejde dette look i dit køkken. Kigge efter billeder af vin, ost, brød og druer, der fremhæver farverne på din palet.

•Brug keramik og kurve at fuldføre udseendet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com