Hvordan til at dekorere mit stue med Blues, sølv, sort & hvid

July 27

Hvordan til at dekorere mit stue med Blues, sølv, sort & hvid

Dekorere din stue med blå, er sølv, sort og hvid en trendy og kraftfulde farvekombination, der vil give dit værelse en urban appel. Centrale her er at bruge sølv som din accent farve, så det supplerer farveskema i stedet for overvældende det. Dette er et farveskema bedste anvendes til moderne omgivelser. Der er mange nuancer af blå, der giver rummet en mere maskulin eller feminin appel. Du skal vælge, hvad der passer dig!

Instruktioner

•Start af maleri enten alle dine vægge eller et par accent vægge dine valgte blå farve. Den vigtige faktor i dette farveskema er at holde rummet fra leder for koldt. Du kan bruge en marineblå som en markeringsfarve på et par vægge, eller bruge en lysere blå og male alle væggene blå. Tiffany blue er en trendy farve, der kan give dit værelse en mere feminint udseende; flåde er mere maskulin og moderne. En anden trendy blå er den bløde, himmelblå farve, der giver rummet en blødere føler.

•Vælg dine møbler. For at holde med din farveskema, skal du vælge en sort eller hvid sofa, afhængigt af hvordan dramatiske et look du ønsker. Sort er mere maskuline, mens hvid er den feminine side. Sort kan også ses som en moderne, dramatisk look. Tabellerne kan være enten sort træ eller krom og glas. Krom er et godt valg til at bringe i flere sølv og supplere hvidt. Sort sofa vil gå med noget. Mix og match dine tabeller for en eklektisk look.

•Accessorize næste. Tilføje et tæppe, der bruger alle farverne i dit værelse til at binde alt sammen. Eller bringe i puder, bærer alle farverne på dit værelse. Mikse og matche puder af sort og hvid eller sølv og blåt. En enkelt farve pude kan også være en iøjnefaldende accent stykke. Bruge lamper og små tilbehør såsom billedrammer, på din side tabeller til at bringe i sølv som en mindre accent farve. Kunst er en anden måde at bringe i stærke, dominerende farver. Undgå solid blå kunst på en blå væg. Sorte kunst på en lys blå væg eller hvid kunst på en navy væg er effektiv.

•Vælg tilbage og se hvordan det hele virker sammen! Du kan justere rummet efter behov med tilbehør og ændre dem i hele sæsoner til at skabe en blødere eller mere dramatisk look. Husk også at slipcovers for sofaer kan ændre udseende i fremtiden, hvis du ønsker at nyistandsætte!


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com