Hvordan til at dekorere mit stue med sort læder sofaer

March 27

Hvordan til at dekorere mit stue med sort læder sofaer

Hvis du vil tilføje et luksuriøst touch til dit hjem, overveje sort lædersofaer. Selvom lædersofaer er generelt dyrere end deres stof kolleger, du kan tørre sofaer ren og de normalt pletter ikke efter udslippet, så de er nemmere at vedligeholde. Hvis du aldrig har haft lædersofaer i stuen, skal du måske et par pointers, når det kommer til udsmykning med dem.

Instruktioner

•Measure i rummet, hvor du planlægger at placere den sorte læder sofaer. Holde disse målinger i tankerne, da købe separate læder sofaer eller en sort læder møbler sæt. Studere grupperinger på Møbelforretninger, hvilken skærm sort læder sofaer som dele af en stue sæt. Du må gerne sofaborde, end tabeller og lamper tilbydes med sofaer nok købe sættet, gør den udsmykning oparbejde en cinch.

•Sæt sofaer i levende værelse først. Overveje lys, der kommer gennem vinduer, samt placeringen af tv eller pejs i rummet. Sørg for at du kan se tv fra alle sofaer, hvis du bruger rum for det meste for se fjernsyn. Test arrangement i dagtimerne for at sikre, at solen forårsager ikke en blænding på skærmene.

•Vælg borde, reoler og medier står i en farve, der supplerer sofaer. Mange farver fungerer godt med sort, herunder både mørke og lyse træsorter, men overveje andre farver, som sort, hvid eller rød, til at give rummet en fed look.

•Incorporate et område tæppe at binde den sort læder sofaer i resten af rummet. Dette fungerer særligt godt i lyse værelser, lys grå eller creme, hvor sorte sofaer kan kontrast for meget til omgivelserne. Vælg et tæppe stil, der omfatter både den sorte farve på sofaen og den lysere farve på væggene og gulvet til at samle plads.

•Opt for en ny værelse farve hvis du gennemgang af indretningen. Overveje at male væggene i stuen en ny, levende farver, såsom lys blå eller lys grøn, hvis du ønsker at gå til en større ændring. Lysstyrken på væggene kan hjælpe modvirke mørket af sofaer og give en moderne, slanke look.

• Lad væg udsmykning hjælpe binder rummet sammen. Hænge billeder, der har både sort og rummets kan øvrige farver i dem bag en sort sofa trække sammen et ellers kaotisk rum.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com