Hvordan til at dekorere rundt en blå & hvid ternet sofa

November 19

Et stort stykke af mønstrede møbler dominerer hurtigt rummet. I modsætning til en mindre accent stykke, som en pude, kræver en ternet sofa du dekorere rundt om den. Hvordan du gør det, afhænger af din personlige stil. Nogle mennesker er komfortable med kontrasterende mønstre - bruge bare en let berøring, som for mange mønstre gøre for en travl værelse. Andre mennesker kun ønsker én mønstrede fokale stykke og vil dekorere rundt der. Heldigvis, blå og hvid arbejde godt sammen med både neutrale toner og andre farver.

Tæpper og gulve

En mørk, træ gulv giver en vidunderlig offset omkring blå og hvide kontrol i sofaen. Uanset om du bruger hårdttræ eller laminat, kigge efter en plet, der er en dyb brun eller kirsebær rød. Begge supplere ternet mønster farver. Bo gulve eller tæpper, der er for lys eller i den hvide familie. Chancer er det vil være svært at svarer nøjagtigt til hvidt i sofaen og der kan gøre hvid eller off-white gulvbelægninger ser nusset. Hvis dit værelse er tæppebelagte, overveje en sølvskinnende grå eller bleg gul til at hjælpe sofaen pop.

Andre møbler

For mange mønstre vil gøre dit værelse ser uorganiseret og kastet sammen tilfældigt. Tillad din ternet sofa at tage center fase og bruge andre møbler som biroller. For eksempel, matche blå i mønster med en solid farve, polstrede stol i samme nuance. Hvis du ikke ønsker en almindelig stol, kigge efter tekstureret polstring, såsom subtile læg, som giver en fancy touch uden tørner sammen med sofaen. Andre møbler, ligesom kaffe og ende tabeller, kan være lyst eller mørkt træ, afhængigt af din smag og gulvbelægning. Hvis solid tabeller er ikke din stil, holde enkle smedejern borde med glas toppe fokus på sofaen samtidig undgå pladskrævende møbler.

Vægge

Som med andre møbler, alt for meget af et mønster på dine vægge kan gøre dit værelse ser alt for travlt med ternet sofaen. I stedet for tapet med striber eller blomster, overveje at male væggene en kontrastfarve, solid farve, ligesom gul. Eller vælge for at gå fed ved at matche maling til blå i sofaen. Hvis du gå denne vej, undgå at placere en stol af samme farve mod væggen, som formanden vil blande ind i indretningen, når dit mål er at få det pop. Også, holde andre blues i rummet til et minimum at holde fra overvældende plads med blå. Bedrøvet væg maling kan også give en god baggrund, der ikke er for kedelig men ikke aflede opmærksomheden fra din sofa.

Dekorationer og tilbehør

Sølv er en stor supplement til både blå og hvid. Sølv billedrammer, vaser eller nips opvejes pænt sofaen uden tørner sammen. Tilbehør kan også have blå undertoner til at give en subtil match. For eksempel, købe eller gøre nødlidende billedrammer, der har blå grundere, så blå bare viser gennem de nødlidende revner. Blå og hvid er også minder om stranden og havet, så omfavne tendens med drivtømmer tilbehør, som en drivtømmer lysestage.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com