Hvordan til at dekorere rundt en brændt Orange Accent væg

October 4

Hvordan til at dekorere rundt en brændt Orange Accent væg

En accent væg refererer til en væg med en særlig indretning attribut lavet for at få det til at skille sig ud fra alle de tilstødende vægge. For eksempel, en accent væggen kunne være en væg malet en anden farve end de omgivende vægge eller det kunne være en væg, der bærer tapet i modsætning til de andre vægge. Hvis du har en brændt orange accent væg i dit hjem, har du lavet en fed og kloge design beslutning, der vil ubesværet opvarme rummet, omdanne det til en indbydende rum. Men du skal dekorere omkring denne mur strategisk til at supplere det så meget som muligt.

Instruktioner

•Sæt en lav stykke af møbler mod væggen i en kontrasterende nuance. For eksempel, en sort lak seng eller en limegrøn polstrede stol eller bænk er en fed design beslutning, der vil forårsage væggen for at skille sig ud.

•Sæt et stykke vægkunst, som et maleri eller et andet objekt, i midten af accent væg. Dog skal farver for objektet du hænge kontrast orange væggen og supplere stykket af møbler. For eksempel, hvis du har placeret en sort lak seng mod væggen, en trækul, sort, grå eller endda marineblå kunstværk vil skille sig ud pænt imod accent væg.

•Installer brændt orange keramiske væg sconces på begge sider af vægkunst. Dette vil give belysning om natten, forstærker muren endnu mere. Tre-dimensionelle kvaliteten af væg sconces vil give væg større tekstur og lyst til væggen popping ud endnu mere.

•Tilføj subtile dekorative accenter i et tredjeland, lysere farve, såsom creme eller off-white, således at accent væg ikke ser alt for dramatisk eller dyster. For eksempel, ville en cremefarvet sidebord hjælpe offset mørkere farver, som ville cremefarvede smide puder og sengetøj.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på ikke at placere store stykker af møbler, ligesom klædeskabe eller reoler, mod væggen, som de vil dække det op, skjuler sin egenart.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com