Hvordan til at dekorere rundt en lilla dyne

July 22

Lilla er en rig farve i et soveværelse. Det kan gøre et soveværelse, føler mig som en luksuriøs oase. Hvis din seng er udstyret en lilla dyne, skal du enten dekorere omkring det med komplementærfarver, eller ændre Talsmanden helt. For dem, der elsker deres lilla dyner, er valget let. Vælge farver og tilbehør, der vil matche den sofistikerede tone din dyne indstiller i dit soveværelse.

Instruktioner

•Indstil om din dyne har pink eller blå undertoner. Dette vil gøre en stor forskel i hvordan du dekorere. Pink er en varm farve, men blå er en cool farve. Blålig lilla dyner bør være accent med cremet hvide og sølv. For eksempel, en hvid seng går godt med et violet Talsmanden, og sølv lysestage holdere på et sidebord yderligere supplere paletten. Rødlig-lilla dyner bør være accent med rige brune i møblerne.

•Paint væggene en neutral farve. Talsmanden bør være den største stænk af farve i rummet. Forsøg ikke at matche væggene til talsmanden. I stedet male dem en off-white eller pearly grå farve.

•Tilføj smide puder på sengen til at bryde den store flade af lilla. Vælg hvid eller off-white pude shams og mindre pyntepuder i en fremhævelsesfarve og ideelt set et mønster. For eksempel ser en grå og creme toile mønster på en kaste pude fantastisk på enhver nuance af lilla.

•Finish med tilbehør, der matcher stilen i dit soveværelse. Hvis din lilla dyne et lyse rødlig-lilla, dekorere i en sjov, interessant måde at accent højt skyggen. For eksempel, prøv at placere et stort, mørkt træ skål på et sidebord og fyld den med skinnende pink og lilla glas ornamenter som et stykke af moderne kunst. For en lighter, blålig nuance af lilla, tilføje mere sofistikeret, traditionelle stykker, slank, sølv lamper og sølv-indrammede spejle.

Tips & advarsler

  • Undgå accenting med sort, hvis din lilla dyne er en stærk, lyse skygge, da dette kan se skrigende. Sort går godt med pastel lilla, dog at give dem et moderne touch.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com