Hvordan til at dekorere rundt en mørk Bordeaux Sofa

January 3

Hvordan til at dekorere rundt en mørk Bordeaux Sofa

Bourgogne er en varm, fyldig farve, der kan tilføje raffinement og elegance til ethvert rum. Bruge det i kombination med andre rige farver såsom guld og salvie grøn. Hvis din Bourgogne sofaen består af overdådige tekstiler, såsom fløjl, indarbejde fløjl for i andre områder af indretning, såsom fløjl-polstrede stole eller vægtæpper. Holde væggene en lysere farve for at modvirke mørke møbler, men holde det i samme familie, som en guld eller light Bourgogne.

Instruktioner

•Brug stole, kaffe borde og sideborde at funktionen farver som rig som Bourgogne. Se for mørkt træ borde med guld maling detaljer, og stole betrukket med guld eller salvie grøn. Stole, der har smukke tekstiler, såsom fløjl, bør også udnyttes.

Hæng assorteret wall indretning at egenskaber de samme rige nuancer, som billeder i guld billedrammer eller vægtæpper i Bourgogne, guld eller salvie grønne toner. Da dine vægge vil højst sandsynligt har en anden farve end Bourgogne at undgå farve overkill, Bourgogne væg udsmykning kan udnyttes, men holde sådanne indretning til én eller to stykker kun.

Hæng guld-flettede Belysningsarmaturer fra loft og vægge, og bruge lamper, at funktionen Bourgogne, guld eller salvie grøn lampeskærme.

•Sæt område tæpper, at indslag de samme rige nuancer rundt i lokalet som ønsket. Ser for tæpper at funktionen to af de rige toner du udnytter, selv om orientalske tæpper med Bourgogne som den vigtigste farve er også muligheder.

•Tilføj yderligere dekorationer til rummet som ønsket, som Bordeaux-farvet silke roser i vaser med guld detaljer, væg ure i sage green eller guld farver eller guld figur viser.

Tips & advarsler

  • Brug smide puder og afghanere i salvie grøn og guld toner til at supplere de Bourgogne sofa.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com