Hvordan til at dekorere rundt en Orange gulvtæppet

November 14

Hvordan til at dekorere rundt en Orange gulvtæppet

Kun få ville vælge orange gulvtæppet når opgivet en valgmulighed, men nogle mennesker er tvunget til at dekorere rundt en orange gulvbelægning venstre af den anden. Hvis du flytter ind i et nyt hus eller lejlighed kun at finde, at en af dine gulve er belagt med orange, ikke føle, at dit værelse er bestemt for grimhed. I stedet, center din indretning omkring denne orange og gøre det et aktiv i stedet for en dekorativ problem.

Instruktioner

•Lay et trykt tæppe med antydninger af orange på gulvet for at bryde op på overvældende tæpperne. Vælg, for eksempel, en farve-blok tæppe, der byder på nogle firkanter orange eller en blomstret tæppe med nogle orange blomster featured på det.

•Vælg møbler i brune eller creme til at fylde rummet. Både brun og creme kontrast med orange uden tørner sammen, så du kan tilføje nogle andre nuancer til din plads uden at skabe en visuelt mishagelige kombination.

•Brug hvide træ stykker til at forebygge sammenstød og lysere i rummet. Hvide træ stykker vil sandsynligvis også vise sig mere visuelt imponerende, som disse stykker vil kontrast mere betydeligt med den fed orange.

•Funktion accenter med popper orange i resten af den plads man binder rummet sammen. Ser, eksempelvis til en gobelin, der er udstyret med nogle orange nuancer eller en samling af silke blomster med orange kronblade til at binde hele rummet sammen og tilføje et ekstra strejf af stil til rummet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com