Hvordan til at dekorere rundt et dyrt lædersofa

January 30

Hvordan til at dekorere rundt et dyrt lædersofa

At dyrt læder sofa, at du har ventet år at eje endelig sidder front og center i din stue. Når du omarrangerer rummet, vil en af de vigtigste udfordringer regne, hvordan du ønsker at dekorere rundt en bekostelig lædersofa. Gøre denne smukke stykke omdrejningspunktet for dit værelse med andre møbler og elementer flankeret udenom.

Instruktioner

•Vælg en farve, der afviger fra farven på lædersofa til at udligne dette omdrejningspunkt i rummet. For eksempel, hvis Læderet er mørke, skal du vælge en blød grøn eller bleg blå. Hvis læderet er let, skal du vælge en royal rød eller rige guld. Bruge denne farve i andre møbler, puder, kast, tæpper og væg kunst.

•Opt for andre møbler, der giver mulighed for sofaen for at være centrum for opmærksomhed. I stedet for en loveseat, skal du vælge to enkelt stole med osmannerne som ekstra siddepladser rundt sofaen. Gøre disse stole ser anderledes ud end lædersofa, ved hjælp af stof i en neutral nuance eller lys print. Placer disse stole i nærheden af sofaen for at fuldføre opholdsområdet.

•Opret en mere tydelig afgrænsning af din knudepunkt ved at placere en område tæppe under opholdsområdet. Vælg et tæppe, der er udstyret med de farver, du bruger i rummet. Brug et tæppe, der er stor nok til at dække hele opholdsområdet du vil oprette med sofa, enkelt stole og borde.

•Brug tabeller, der passer til de andre møbler. For eksempel, hvis din stil tenderer mod moderne, opbevare tabeller enkle linjer og rengøre. Hvis din stil er mere land, kan tabellerne have flere detaljer og charme. Flanke sofaen med to ende tabeller og placere et sofabord foran det at levere en bred vifte af overflader i rummet. En konsol bordet bag sofaen eller mod en væg kan arbejde for dit værelse også.

•Tilføj nogle solid og mønstrede puder til at blødgøre læder og gøre det hyggeligere. Find puder, afhente farverne du har valgt til værelse og blande de mønstre, konsistens og farver i puder som du føjer dem til lædersofa.

•Drape smide over hjørne af sofaen for at tilføje ekstra komfort og tekstur. Brug koordinerende farver og mønstre til at drapere for at gøre det blander sig med resten af indretningen.

•Finish rum ved at tilføje bordlamper til tabellerne slutningen en gulvlampe tæt siddepladser område og væg kunst, der appellerer til dig på væggene.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com