Hvordan til at dekorere rundt et forsænket område med en pejs

December 11

Hvordan til at dekorere rundt et forsænket område med en pejs

Forsænket områder i hjemmet er et par trin lavere, at drage visuelle appel og separate området fra resten af rummet eller plads. En forsænket område med en pejs kunne tjene som en formel stue, læsning nook eller hyggelige tilbagetog fra de andre rum i hjemmet. Udsmykning bør forbedre den sunkne område og pejsen.

Instruktioner

•Paint vægge omkring den sunkne område i en komplementære farve. For eksempel, bruger den samme farve, men i to nuancer lysere at give den sunkne rum en mere intim følelse. Alternativt kan du bruge farver, der vises i pejs surround. Hvis pejsen har tan og fløde fliser omkring det, skal du bruge creme på væggene omkring den sunkne område.

•Anbring dit møbler fra jernbane eller område, der adskiller den sunkne værelse fra resten af rummet, at undgå at blokere udsigten over ildstedet. Hvis du skal bruge møbler i rummet, vælger lav elementer eller åbne hylder, der stadig tillader dig at se pejsen. Uhåndterlige stykker kan overmande den sunkne område, tager væk fra den intime stemning skabt ved pejsen.

•Tie værelser sammen gennem tilsvarende eller supplerende tekstiler. Bruge en runner omkring rækværket, der adskiller den sunkne område fra det åbne rum, der matcher tæppe foran pejsen. Tilføje en kaste over rækværket, der matcher puder på en stol foran pejsen. Brug de samme vindue behandlinger i begge områder.

Hæng kunst, billeder, sconces eller væg skulpturer, der supplerer indretning ved pejsen, at visuelt samle de to rum. For eksempel, hvis du har sølv kandelabre på pejs mantel, hænge sølv stearinlys sconces på væggen over den sunkne område. Hænge sort / hvide fotos i både mellemrum eller illustrationer, der indeholder de samme farver eller stil af arbejde.

•Accessorize området over den sunkne område med elementer, der ikke forringer pejsen. For eksempel placere et par potteplanter på afsats mellem områderne højere og sunkne eller konfigurere stearinlys i de samme farver som møbler foran pejsen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com