Hvordan til at dekorere rundt fyr Plank paneler

August 8

Hvordan til at dekorere rundt fyr Plank paneler

Intet kan give et hjem en varmere følelse end planke paneler. Udsmykning omkring tunge og groove vægbeklædning kan involvere mange valg, som forskellige møbler stilarter, tekstiler og kunstobjekter vil ændre følelsen af rummet. For eksempel, vil nogle typer af indretning give rummet følelsen af et bjerghytte. Andre stilarter kan gøre rummet synes mere formelle, såsom messing lamper og forhæng lavet af Plys stof. Det er bedst at beslutte, hvordan formelle eller uformelle rummet bør være før du foretager nogen indretning valg.

Instruktioner

•Look gennem hjem design bøger, magasiner eller hjemmesider byder hytter og hytter. Gør notater på tiltalende udsmykning teknikker, der anvendes i disse boliger, at funktionen tunge og groove paneler. Kigge efter vindue behandlinger, møbler og farver, der anvendes i disse boliger, som du finder visuelt tiltalende.

•Draw en til-skala skitse af det rum, du har brug for til at dekorere. Måle den generelle plads og skitsere vinduer og dør rum på planen, mærkning dem i deres nøjagtige dimensioner. Planlægge rummets indretning og møbler i nærheden af afstanden i Vinduer og døre. Vælg en mur, der vil tjene som rummets knudepunkt. Planen at placere en dejlig sofa eller installere en udsmykkede spejl der, f.eks.

•Purchase møbler, der er maskuline i tone. For eksempel, arrangere en sofa og stole lavet af tweed eller læder i rummet. Vælg store, chunky sideborde, en tunge træ sofabord og tunge træ reoler. Husk på, at møblerne skal fremvise fyr plank paneler, hvilket gør den træ stå ud, versus blanding med det. Vælg farver til dine møbler polstring som Bourgogne og jæger grøn og mønstre i plaid til accent planke paneler.

•Installer kvalitets lamper, værelse tilbehør og fornemme tekstiler i rummet til at give det en følelse af pizzazz. Dekorere vinduer med høj kvalitet gardiner i stedet for spinkelt gardiner eller billig blinds. Brug skræddersyet gardiner lavet af high-end stof eller all-træ plantage blinds for at give rummet mere elegance. Vise smukt mønstrede pyntepuder på mørk møbler til at tilføje kontrast og lysere i rummet.

•Invest i lyse tæpper, som bleg grå eller bleg grøn, der vil lyse værelse. Installere en vinyl Gulvbelægning Hvis gulvet skal udskiftes, og placere et feminint udseende område tæppe på det at skabe balance mellem de mere maskuline paneler og møbler. Brug ikke mørke farver på gulvet, som alt for mørke af en tekstur kan gøre rummet synes deprimerende i tone.

Tips & advarsler

  • Hvis bestyrelsen paneler er i fin form, kan du overveje at lakering det til et lysere pletten, hvis det skal friskes op. Overveje lakering den ene væg bag sofaen i en mørk plet til kontrast med de andre, lighter-færdige vægge.
  • Må ikke overse male væggene, hvis de ser gammel og træt. Bruge høj kvalitet emalje maling til at bringe skønhed af tekstureret bestyrelser.
  • Sørg for, at rummet er godt ventileret før ved hjælp af maling, pletter eller maling flyttefirma på nogen måde. Kemikalier i disse stoffer kan udløse allergi eller indebærer andre sundhedsmæssige risici, hvis de anvendes i store mængder.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com