Hvordan til at dekorere rundt om en stor lædersofa

January 13

Hvordan til at dekorere rundt om en stor lædersofa

En stor lædersofa kommandoer opmærksomhed i den, familie eller stue og har indflydelse på hvordan du vil dekorere rummet. Når vælge rummet 's andre møbler, overveje sofaen størrelse, samt dens farve og stil. Tilføj tabeller, lamper, tilbehør og ekstra sæder i størrelser, overflader og teksturer, der supplerer din lædersofa for en sammenhængende, afbalanceret rum.

Instruktioner

•Sæt ende tabeller ved siden af sofaen, når arm højde på sofaen eller højere. Dette vil forhindre, at sofaen dwarfing dem. Bruge smalt tabellerne sammen med både arme eller kun en ende tabel af moderat bredde, hvis pladsen er et problem. Tilføje en kaffe eller en cocktail tabel, der når i nærheden af højden af sædet. Guffe en sofabord eller konsol bag sofaen hvis det er muligt.

•Anvend en matchende eller koordinerende loveseat for ekstra siddepladser hvis plads tillader. Eller bruge en eller to stole med sæder, der er i nærheden af højden af sofa seat. Placer en osmannisk med en stol eller foran et vindue for ekstra siddepladser, hvis nødvendigt. Vælg tekstiler til siddepladser i mønstre, der indeholder den farve eller farver findes i læderet.

•Tilføj komfort og visuel interesse at sofa med pyntepuder i tekstiler, at gentager de mønstre eller farver findes i resten af sæder. Brug puder med stoffer, der har tekstur til at forhindre dem i at nemt glide ud i læder. Store og mellemstore pyntepuder, eller mellemstor puder med frynser, der gør dem synes større, passer til en stor sofa bedre end små. Placer en område tæppe foran sofaen, der er i det mindste så længe som sofaen, hvis der er et træ eller flise gulv. Et mønstret tæppe tilføjer mere farve og interesse mod læderet end en ensfarvet tæppe.

•Sæt lamper der er skaleret til en stor sofa på bordene ud for eller bag sofaen. Bruge lamper, der er ca 30 inches høj på tabeller for at oprette en trekant af lys. Bruge en gulvlampe, der er 6 fod høje i ethvert område har brug for lys, men kan ikke rumme en bordlampe. Lamper med teksturer eller detaljer, der koordinerer med læder farve og andre tekstiler i rummet tilføje interesse.

Tips & advarsler

  • Når pladsen er et problem, kan en bænk undertiden tjene som et sofabord.
  • Drej en lille konsol bord til sin side til at passe langs arm af sofaen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com