Hvordan til at dekorere rundt om et stort garderobeskab

July 28

Hvordan til at dekorere rundt om et stort garderobeskab

Den måde, du dekorere et værelse kan taler meget om din personlige stil. Det kan også hjælpe dig med at vise din designfunktioner. Den sværeste del om udsmykning kan nogle gange finde inspiration. Hvis du har allerede fundet det i et stort garderobeskab, er tilføje stykker at understreger din omdrejningspunkt tiltrækningskraft afgørende. Giv din garderobe stjernet behandling ved at tilføje en biroller af møbler og dekorationer.

Instruktioner

•Find et egnet sted for klædeskab. Faktor i gåafstand områder og det overordnede formål for rummet. Gøre armoire omdrejningspunktet ved at placere det på en meget synlig væg. Fremhæve klædeskab af maleri på væggen i en kontrasterende farve og tilføje koordinerende vægudsmykning. Eksempler kan nævnes markedsføring en sort armoire langs en elfenben væg eller tilføje en hvid armoire langs en rød væg. Placere armoire off-center eller som en "flydende" stykke er yderligere måder at tiltrække opmærksomhed til stykket.

•Vælg møbler, der afspejler størrelsen på stort garderobeskab. Da tilføje uhåndterlige stykker kan gøre dit space vises mørke og rodet, er det vigtigt at huske skala når møbler valg. Undgå at hindre fortove eller åben plads, da dette kan gøre din plads mindre nyttige og visuelt tiltalende. Faktisk kan det være nødvendigt at bruge mindre møbler eller mindre møbler for at holde rummet afbalanceret.

•Anchor klædeskab med en område tæppe. Placere en dekorativ tæppe foran armoire hjælper med at definere plads mens fremhæver skønheden i din brik. Vælg et tæppe, der accenter stil med klædeskab, uden overvældende det. Sikre, at tæppet du vælger er stor nok til at skabe balance mellem størrelsen af klædeskab med dine andre møbler.

•Surround klædeskab med koordinerende tilbehør, dem baseret på funktioner af armoire til et sammenhængende udseende. For eksempel, linje op familie billeder i rammer, der passer til materialet af knopper på klædeskab. Display attraktiv keramik eller stueplanter på toppen af klædeskab, mens forankring det med sconces eller malerier. Linje hylderne med koordinerende beholdere til at holde personlige ejendele under opholdet stilfulde.

Tips & advarsler

  • Sikre, at din garderobe er i stand til at åbne og lukke frit.
  • Forskønne dit klædeskab med forskellige farvede maling kan øge appel af din brik.
  • I overensstemmelse med vægt anbefalingerne til din garderobe til at undgå personskader eller skader på dine ejendele.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com