Hvordan til at dekorere rundt stor væg pejse

October 20

Hvordan til at dekorere rundt stor væg pejse

En stor væg pejs opmærksomheden straks. Det er en arkitektonisk funktion, der giver en solid visuel anker for dekorative elementer, som du placerer udenom. Som sådan bør de elementer, du kan bruge til at dekorere rundt om pejsen ser ud som om de hører der. Selv om pejsen vil tage center fase i dette arrangement, bør ikke de andre varer i rum blive væksthæmmede af det. Alle de dekorative elementer i rummet bør være en visuel balance, der øger den samlede effekt af rummet.

Instruktioner

•Acquire forholdsmæssige møbler og tilbehør. Den store pejs vil overmande værelse uden møbler og tilbehør til at balancere det ud.

•Anbring et tæppe foran pejsen. Pejsen fungerer ofte som rummets omdrejningspunkt, tegning øjet til det og "hjælpe" øjet flytte omkring indretningen i en logisk måde. Placere et tæppe foran pejsen styrker dette fordi det fungerer som en visuel anker og giver en ramme omkring hvilke placerer du andre møbler.

•Kontrollér et "L" form med to sofaer eller placere en sofa direkte foran pejsen med to side stole på hver side. Disse typer af set-ups arbejde med andre udsmykning teknikker, som du har brugt til at bringe vægt til pejsen.

Hæng iøjnefaldende kunstværker over kaminen og pynte det. Drage fordel af den pejs naturlige display potentielle. Kigge efter smukke malerier af pastoral scener, store, kunstfærdigt udsmykkede spejle og dekorative væg sconces at hænge over kaminen. På kaminen selv, sted stearinlys ordninger, frugterne af årstiderne som mini-græskar og græskar, bøger, flasker vin eller en samling af bordpladen radioer. Dette er et sted i det rum, hvor du kan vælge elementer til at vise, at siger noget om dig personligt; det vil tilføje visuelle interesse i arrangementet.

•Være opmærksomhed til skorstenen. Fylde store kvist kurve med logfiler for brand eller finde en iøjnefaldende pejs værktøjssæt.

•Paint den indbyggede reol eller vindue sæder at flanke begge sider af pejsen; Dette vil hjælpe dette område ved siden af pejs funktion på samme måde som en ramme vil på et fotografi. Desuden, hvis du ønsker at gøre dette område skiller sig ud, og du ikke kan lide udseendet af pejsen, male det en levende farver rød og mure---herunder området reol---en anden farve, såsom smør gul.

•Sæt en lygte på hver side af pejsen. Dette vil henlede opmærksomheden på området og giver lys til læsning for de stole, der sidder i umiddelbar nærhed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com