Hvordan til at dekorere rundt udsatte murstensvægge

March 17

Synlige murstensvægge tilføje charme og tekstur til et indendørs rum og findes i mange lofts, re agtede industrielle rum og ældre boligblokke. Mursten er en stor visuel effekt materiale, så det skal overvejes nøje, når dekorere et værelse, der indeholder den. Når de integreres i det overordnede design af rummet, kan det være omdrejningspunktet for værelset eller en rig, stoflige baggrund.

Instruktioner

• Definér en stil til rummet. Mursten er et alsidigt materiale, der fungerer i moderne, traditionelle, rustikke og mange andre stilarter. At holde dit look konsekvent gør de udsatte mursten ligne en bevidst del af dit design, snarere end en ufærdig eyesore.

Hæng stof forhæng, bruge området tæpper og indarbejde andre tekstiler i rummet for at blødgøre Murstenen. Mursten er varm, men det er også svært og kan være alvorlige, hvis ikke hærdet af blødere teksturer i rummet. Prøv læder, linned, bomuld og andre naturlige fibre og materialer.

•Skabe ud farven på mursten ved hjælp af orange og jordfarver i resten af dit indretning, ud over accenter af blå. De matchende farver binde mursten ind i resten af rummet, mens komplementære farve - blå--intensiverer og accentuerer den. Tilføje strejf af hvid til rummet for at give alt nogle kontrast. Holde sig til det grundlæggende farveskema med dine møbler, tæpper og gardiner, men tilføjer nogle sort med din kunst og tilbehør.

•Paint eller glasur mursten hvis den udsatte mur bare ikke passer ind i. Brug en pensel til at male over injektionsmørtel linjer og en tyk nap roller til at dække mursten. Prime det først for en fuldstændig dækning. Netop være sikker på du ønsker at dække den naturlige mursten--maling er meget vanskeligt at fratage fra mursten. Brug hvid eller lys grå maling til at lyse op i et rum, eller prøv en lys farve til en uventet, finurlig room.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com