Hvordan til at dekorere små hjørner

December 12

Har du hjørner i dit hjem, der er magneter for rod? Declutter disse områder og skabe en smuk og harmonisk område, der vil faktisk gøre din rummet synes større.

Instruktioner

•Vælge et hjørne, der er glansløse eller rodet. Hvis det er et område, hvor børnenes legetøj og spil synes at hobe sig op, købe nogle stabling skuffer for at indeholde rod. Dekorere de tilstødende vægge med nogle indrammede billeder af børn eller endda ramme nogle af deres kunstværker. Et hjørne er også en stor spot til at sætte et lille barns skrivebord og stol. Tilføje en hængende lys stativ og en hylde til bøger og du har den perfekte hjemmearbejde plads.

•Spruce op et hjørne af den levende område, der er kedelig eller ubrugt med nogle nice kunst og en forsænket lys til drama. Placere en stor vase i stil med din udsmykning og tilføje lange græs. For at give nogle højde, skal du placere vasen på en gammel kuffert eller små lejlighedsvise tabel.

Hæng indrammet familiebilleder på de tilstødende vægge i et hjørne for at gøre en dejlig skærm. Igen, belysningen er vigtig, da de fleste hjørner er mørke, så tilføje en lampe, forsænket lys eller hængende armatur til lysere området og trække øjet til de fjerneste punkter af rummet. Dette øger dybden og virkelig åbner op for et værelse. Et spejl, hængende i et hjørne vil også tilføje dybde og interesse at en ellers ubemærket område.

•Dress op køkken hjørner med tre differentieret hængende kurve fyldt med frugt og grøntsager. Eller tilføje et lille hjørne bord til hus mobiltelefoner, telefon bøger og opladere. En servering vogn er en fantastisk tilføjelse til et hjørne og en reel hjælp, når det drejer sig tid til at tjene. Hvis spisebordet er for overfyldt, kan retter og servering pitchers placeres på vognen. En servering vogn kan også hurtigt omdannes til en bar når virksomheden kommer på besøg.

•Drej en øde hjørne i et soveværelse i et læsehjørne med en komfortabel stol og lampe. Glem ikke en lille sidebord til at gemme bøgerne. Hvis du mediterer, placere en inspirerende maleri i en ubrugt hjørne, tilføje en pude og et lille bord til røgelse og krystaller.

•Drej et soveværelse eller badeværelse hjørne i et tilbehør område ved at hænge tasker, tørklæder, smykker og hatte. Spild ikke en tomme plads; hvert hjørne kan have en meget funktionel, hvis ikke smuk, formål.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com