Hvordan til at dekorere små huse for at gøre dem føler store

September 23

Hvordan til at dekorere små huse for at gøre dem føler store

Små hjem tilbyder mange fordele, disse hyggelige værelser og lav nytte satserne, men disse fordele kommer på bekostning af brugbar plads. Forsigtig brug af farver, detaljer og møbler kan tage dit hjem fra at være trangt til føler rummelig. Få mest muligt ud af din firkant længde og giver indtryk af større værelser med smart indretning valg. Designvalg du foretager--samt placeringen af ting--kan gøre en enorm forskel i jeres lille hjem.

Instruktioner

•Paint væggene en lys nuance. Lyse farver aftage fra øjet, mens mørke farver ser ud til at tegne væggene indad. Brug den samme maling farve til alle de vigtigste levende områder at skabe kontinuitet og forhindre øjet fra stop ved individuelle værelser. Dette er særligt effektive, hvis du har en åben grundplan.

•Tag rod. Vælg en samtale stykke for kaminen i stedet foring det med nips. Vælg enkle accent stykker til ende tabeller. Pack håndværk og håndværk projekter væk i placeringer og skuffer eller putte dem under sofabordet, hvor du kan nemt få adgang til dem uden at optage ekstra gulvplads.

•Vælg møbler der viser åben plads omkring sin profil. For eksempel, giver en stol med en åben ryg og yndefulde træben øjet til at passere igennem til gulv og væg bag det, åbne op i rummet. En solid, fuldt polstrede stol blokerer din synsvidde og gør rummet synes mindre. Undgå overdimensionerede møbler og stick med lav profil, slanke linjer.

•Undgå dobbelt told med dekorative kister, der gemmer sengetøj, et bord med en drop-blad, der sparer plads, når det ikke bliver brugt og sofaer med pullout senge for gæster. I små rum, gør hvert stykke af møbler arbejde for dig, så du kan bruge færre stykker.

Hæng et indrammet spejl over pejsen eller på en væg, der vender ud mod vinduerne. Reflekterede lys og plads åbner rummet og gør det større, end det er. Holde vindue behandlinger simpelt at lade i så meget lys som muligt. Hvis du har brug for til at dække vinduet, overveje en romersk skygge eller en plisseret nuance, der optager lidt plads når rejst men tilbyder privatliv når sænket.

Tips & advarsler

  • Prøv at male loft en nuance lysere end plads til at trække øjet opad uden farveændringen bliver indlysende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com