Hvordan til at dekorere små lejlighed stuer

December 15

Hvordan til at dekorere små lejlighed stuer

Udsmykning i en lille lejlighed værelser kan være en udfordring. Men i stuen, fordi det tjener flere formål, kunne være den hårdeste af alle. En stue i en lille lejlighed fungerer som et sted for dig at krølle op og læse en bog eller se fjernsyn. Det er også rum hvor du underholde venner. At vælge alt fra farver til møbler vil bestemme hvordan attraktive og indbydende dette multifunktionelle rum vil være.

Instruktioner

•Vælg en udsmykning stil, der bedst afspejler din smag og interesser og opbygge resten af rummet omkring det.. Opt for clean-foret møbler, en monokromatisk farveskema og minimal tilbehør til en moderne tema. Vælg forvitret stykker og en pastel palet for en lurvet chic room. Oprette et land atmosfære med elementer som wing-back stole, tæpper og folkekunst.

•Undgå fristelsen til at fylde din stue med alt for meget møbler. Vælge to loveseats snarere end en større sofa til at give ca det samme antal siddepladser uden overvældende rummet. Erstat ene loveseat med mellemstor klub stole i stedet overstuffed versioner med osmannerne. Overveje bygning i en vinduesplads eller positionering en indbygget banquette i et hjørne for at åbne op for gulvplads.

•Arrange møbler. Oplysninger om hvordan du bruger stuen mest. Står over sofaen mod media center, hvis du ser en masse tv. Oprette en samtale område ved at placere to stole overfor det og forankre arrangement med et sofabord. Flytte stolene står over tv, hvis du har inviteret gæster til en filmaften eller for at se de store spil, eller vælge stole at swivel. Putte en lille Windsor rocker eller Flet stol i en krog, flankeret af et gulv lampe til at danne et læsehjørne.

•Shop for møbler med indbygget opbevaring. Kigge efter opbevaring kuber med hængslede toppe, der åbner, så du kan stash tingene inde. Gruppe fire sammen for at fungere som et sofabord eller bruge dem som sideborde. Overvej en lille vintage kuffert til brug som en kaffe eller side tabel. Bygge gulv-til-loft hylder på den ene væg til hus bøger og vise samlinger. Bruge store kurve for at corral aviser og magasiner.

•Personalize værelse. Tilføj tilbehør, men redigere dem for at undgå rod plads. Få vist et par stykker af en indsamling stedet for hele ting. Vælge et stort maleri eller fotografi over sofaen. Undgå en rodet look ved gruppering af billeder eller malerier i samme rammer i stedet for at hænge dem enkeltvis rundt i lokalet. Gøre rummet synes større med et stort væghængte spejl eller en, der tilfældigt er lænede sig mod væggen.

Tips & advarsler

  • En god tommelfingerregel, når der beskæftiger sig med en lille stue er at fjerne eller sætte væk én ting, når du sætter i noget nyt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com