Hvordan til at dekorere væggene med opskrifter

April 1

Er du på udkig efter netop det rigtige præg til at dekorere dit landkøkken? Prøv at bruge indrammet opskrifter for at tilføje skønhed og interesse til dine vægge.

Instruktioner

Hvordan til at dekorere væggene med opskrifter

•Find en gamle eller antikke kogebog, som du kan lide men ikke bruger. Hvis du ikke ejer en, købe en fra en antikviteter butik eller online. Antikke kogebøger kan være pebret, men du skal kun bruge en til at forsyne dig med så mange opskrifter og illustrationer som vil passe på din væg.

•Decide hvor mange og hvilke opskrifter du vil bruge. Opskrifter med illustrationer på samme side er et godt valg; Alternativt kunne du ramme en opskrift og dets billede side-by-side. Vælg nok opskrifter til at fylde din væg med mellemrum mellem. En ellers Tom flade af væg 6 til 8 fod bred kan holde op til ni billeder, afhængig af indretning og størrelse af frames.

•Slice ud de valgte sider med en skarp kunst klinge. Bruge en lineal til at guide klingen, så det skiver i en lige linje.

•Frame dine opskrifter. Hvis de kommer fra en lille-format (5 "x 7" eller mindre) kogebog, kan du mat dem for yderligere visuel vægt. Din rammer bør afspejle stilen i dit køkken. Hvis du har et landkøkken, prøv nødlidende hvide træ rammer. For en mere moderne look, matche rammer til farven på din frysere. Du kan tilføje en funky note til en farverig køkken ved at få udsmykkede rammer i forskellige figurer, og derefter sprøjtelakering dem en lys farve til at matche.

Hæng dine opskrifter i et arrangement, der behager dig. Tre billeder hang vandret plan kan være nok i et lille rum eller til at danne et overskueligt arrangement i et moderne køkken. To rækker af tre arbejde godt, hvis du har højt til loftet; hænger det lavere sæt på ca 4 1/2 fod, og øverst sæt 6 inches til en fod over den. Hvis du har valgt opskrifter fra kogebøger i forskellige størrelser, skal du oprette en asymmetrisk arrangement.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger en moderne kogebog for dine opskrifter og illustrationer, kan du prøve at farve-koordinere illustrationer til den dominerende farve i dit køkken (fx bruge tomat opskrifter i en rød køkken).
  • Kunst knive er skarpe. Vær omhyggelig med at kun skære igennem det papir, du har til hensigt at skære ved at sætte et par lag af avisen under siden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com