Hvordan til at dekorere, ved hjælp af en tapetserede væg som en Accent

May 8

Hvordan til at dekorere, ved hjælp af en tapetserede væg som en Accent

En enkelt tapetserede væg er en økonomisk måde at oplive en almindelig plads. Mens alt tapet, især i mindre rum, kan se kræsen eller overvældende, tilføjer en funktion mur interesse og stil. Ideelt set er en væg overfor enten et vindue eller en dør bedst; en uafbrudt flade vil have størst effekt. De farver og mønstre af eksisterende stoffer og møbler på værelset vil guide udvælgelse af en kompatibel tapet.

Instruktioner

At vælge tapet

•Tag en fortegnelse over farverne og mønstre af de eksisterende møbler i rummet. Hvis der er mønstre på møbler eller gardiner, vil en farve koordineret papir med en diskret mønster være mest effektive. For eksempel i soveværelse hvor sengetæppe og shams er overskyllet i lyserøde roser og vinstokke, vil tapet med blomster ikke arbejde. En bleg pink papir med en enkel hvid espalier mønster ville se dejlige. Men i en stue, hvor møblerne er betrukket med off-white, et dristigt mønstrede papir i stærke farver vil være en fantastisk accent.

•Decide, som væg i rummet du ønsker at funktionen som accent væg. Overveje, om du vil kunne se accent væg fra døren ind i stuen. Det er vigtigt, at de farver og mønstre af de tapetserede væg er i overensstemmelse med designstil af de omkringliggende rum. For eksempel, hvis de omgivende værelser har enkle linjer og moderne styling i møbler og tilbehør, sted en accent væg med en fransk toile papir vil se uafhængige og lidt ud af. Væggen overfor et vindue er et godt valg, fordi det får optimale lysindfald i dagtimerne.

•Measure væg til at beregne antallet af tapet ruller nødvendige. Overveje at gentage på det valgte mønster. Gentagelsen er længden af én hel mønster, før det begynder igen. Som de gentagne forhøjelser, vil mere affald tapet være tabt for at line op mønstret på væggen. For at nå frem til det krævede antal ruller til en væg, multiplicere længden af væggen med højden, og dividere med det brugbare areal pr. rulle for det valgte mønster. Mønstre med de mindste gentagelser vil give tæt på 25 kvadratfod pr. rulle, mens dem med det største gentager udbytte omkring 18 kvadratfod.

•Vælg papir til din funktion mur. Hvis det er muligt, bringe prøver af dine tekstiler og farver med dig til galleriet tapet. Selv hvis du gør dette, er det bedst at tjekke to eller tre tapet bøger og tage dem med hjem til visning i lyset i dit space. Analysere, om du vil oprette en lys åben følelse eller en hyggelig, intim stemning.

Anvender papiret

•Klippe det nødvendige antal strimler til at passe i væggen, svarer til mønsteret og tillader 2 inches ekstra på toppen og bunden af hver strimmel. Forberede pasta, hvis det er nødvendigt. Oprette en vand bakke, hvis du bruger pre indsatte papir.

•Når en blyant, tegne en plumb linje, vinkelret på gulvet, i en afstand 2 inches mindre end bredden af papiret fra den venstre side af væggen. Dette sikrer, at selv hvis væggen ikke er helt firkantet, tapet vil synes lige, og ikke har en skrå effekt.

Slå pasta på forhånd indsat tapet, anvende pasta til bagsiden af papiret, eller rulle på pasta til den første strimmel af papir til højre for plumb linje. Så en 2-tommer overlapning øverst, hænge den første strimmel af papir, så dens venstre kant linjer perfekt langs plumb linje. Glat papir med hånden eller en jævnere tapet.

•Trim det overskydende papir på toppen og bunden med en skarp hobbykniv. Brug en bred kniv holdt under hobbykniv til at give en lige kant og forhindre rivning.

•Arbejds fra venstre mod højre og oppefra og ned, hænge de resterende strimler af tapet. Juster mønsteret og kanterne, så glat med din højre hånd. For at forhindre stikning i de forkerte steder, at holde papir væk fra væggen med din venstre hånd, mens du arbejde din vej ned. Trim hver strimmel på toppen og bunden. Anvende den sidste stribe til venstre for linjen plumb og trimme top, bund og lodrette overskydende.

Tips & advarsler

  • Et værktøj kaldet en plumb-bob gør processen med at trække en plumb linje enklere.
  • Forhånd indsat tapet er den enkleste at anvende og fjerne; vand sponged på bagsiden af papiret aktiveres pasta.
  • Pasta-the-wall paper er også brugervenlig; du rulle Indsæt på væggen i stedet for papir.
  • Traditionelle ikke-klistret papirer involverer flere håndværk; du anvender pasta til bagsiden af papiret, så lad det kur for 5 til 15 minutter før hængende.
  • Købe ekstra tapet til højde for fejl og mønster justering.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com