Hvordan til at dekorere, ved hjælp af et fiskeri nostalgi tema

September 27

Hvordan til at dekorere, ved hjælp af et fiskeri nostalgi tema

Dekorere dit hjem med en vintage eller antik fiskeri tema kan bringe tilbage erindringer af specielle tidspunkter i dit liv, som når du tilbragte somre med din bedstefar fiskeri ud flodbred. Nostalgisk fiskeudstyr kan give dit hjem komfortabel udseendet af et fiskeri lodge, en lakeside cabin eller bare et hjemligt miljø hvor dig og din familie kan slappe af og tilbringe tid sammen. En nostalgisk fiskeri tema er velegnet til huler, spilrum, soveværelser, badeværelse eller endda en stue i en casual stil hjem.

Instruktioner

•Brug jordfarver til at male dine vægge, som grøn, taupe, guld, rust eller blå-grønne nuancer. Dette vil give rummet en varm, hyggeligt føler for det og vil gøre det et værelse folk kan sætte fødderne og slap af.

• Indsamle vintage fiskeri lokker; tackle bokse, stang og hjul til at sidde rundt i lokalet som indretning. For eksempel, kan du montere vintage fiskeri lokker inde en skygge box og hænge det på din væg, eller åbne en tackle boks og bruge det til at holde opløftede magasiner. Du kan bruge en sukkerrør fiskestang som en gardinstang, eller blot stå en antik stang og hjul i hjørnet af lokalet eller montere den på toppen af en døråbning med en smule af silke vin viklet rundt om den.

•Vælg tekstiler med fiskeri scener på dem og bruge det til at betrække dine eksisterende møbler eller gøre pyntepuder. Skiftevis, plaider, stiplede tekstiler og fed skakternet materialer vil forbedre den friluftsmenneske atmosfære i rummet.

•Browse sparsommelighed butikker, garage salg og salg af ejendom til vintage fiskeri memorabilia, såsom billeder, lampeskærme eller skulpturer med fiskeri tema. Sæt disse rundt i lokalet til at hjælpe øjet til at flyde og skabe kontinuitet.

Hæng monteret fiskeri trofæer på væggen og display vintage fotografier af dig og dine forfædre på fisketure. Hvis du har de seneste billeder af din familie på en fisketur, tage dem til en foto butik og få dem udviklet i sort og hvid eller sepia toner til at tilføje til det nostalgiske fiskeri tema i dit hjem.

•Sæt flettet eller rag tæpper rundt i lokalet til at forbedre udseendet af fiskeri lodge.

•Drape en blød kaste over sofaen, der koordinerer med de varme jordfarver i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com