Hvordan til at dekorere, ved hjælp af ladeport hængsler

February 28

Den rustikt og robust udseende af gamle jern hængsler point til en svunden tid. Almindeligt kendt som ladeport hængsler, kan disse simpel men klassisk hængsler forbedre enhver dør eller skab i dit hjem. Tilføje excentrisk og fantasifulde accenter til dit hjem og dekorere, ved hjælp af ladeport hængsler. Virkningen vil være en vindende kombination af simple og diskrete tradition, som du kan bruge til at supplere andre Americana indretning i dit hjem.

Instruktioner

•Vælg ladeport hængsler, der passer til din dør eller skab. Ifølge min Deco hjemmeside, vil du opnå den flotteste pasform ved hjælp af remmen hængsler, der dækker halvdelen til to tredjedele af bredden på døren eller skab. For eksempel, hvis din dør er 3 fod bred, bruge en rem hængsel, der er 1 1/2 til 2 fod lange. De fleste hængsler kommer i par, som du installerer på toppen og bunden af døren eller skab.

•Sæt pintle--hængsel mekanisme, som lægger rammen for døren eller skab--hvor du ønsker at installere det på den øverste side kant. Hvis du installerer hængslet på et skab, placere pintle omkring 2 til 3 inches under øverste hjørne. Hvis du installerer hængslet på en dør, placere pintle 6 til 8 inches under øverste hjørne. Gøre mærker gennem skruehullerne hængsel mekanisme med blyanten for placering af skruer.

•Drill pilot huller på blyant mærker. Placer pintle over de pilot huller og drive skruerne i træ til at montere den på rammen.

•Hold bæltet hængsel i sted over skabet eller døren og gøre mærker gennem skruehuller for placering af skruer.

•Drill pilot huller på blyant mærker. Placere remmen hængslet over de pilot huller og drive skruerne i træ skab eller dør til at montere det på døren.

•Gentag den samme proces for at montere den nederste hængsel mekanisme og hængsel i samme afstand fra bunden af skabet eller dør.

Tips & advarsler

  • Design af remmen hængsler gør dem mest synlige på lukkede døre. Af denne grund, skal du vælge ladeport hængsler til døre, at du ofte holde lukket til at skabe de mest dramatiske konsekvenser.
  • Supplere din rustik indretning ved at tilføje andre land-tema elementer. Tilføje andre jern tilbehør som lysestager, hestesko, lanterner og kroge. Hænge kranse på væggene, smide tæpper over bagsiden af en sofa og placere en klud tæppe på gulvet.
  • Overveje montering rem hængslet på en ladeport hængsel i sig selv (uden pintle) på væggen for en rustik væg accent. Sted rem hængsler på væggen omkring vinduer og omkring døråbninger føje dramatiske tekstur på en væg.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com