Hvordan til at deltage i 2 stykker af 6 tommer stål rør

July 9

Stålrør er almindeligt anvendt i hjemmet for brystvorter, der tråd ind i toppen af vandvarmere, eller dele af sort belagt gas rør. Galvaniseret stålrør bruges også til vandforsyning linjer. Men uanset dens brug, stålrør kommer i forskårne længder og er gevind i begge ender. Koblinger med kvindelige tråde anvendes sammen dele af stålrør, men hvis røret ikke har gevind ender, tråden er oprettet med en enhed kaldet en dør.

Instruktioner

•Applicer threading sammensatte omkring tråd i den ene ende af begge stålrør. Tråd en stål kobling på enden af et rør, i hånden. Spænd koblingen til røret ved at holde røret i en rørtang og opstramning kobling til røret ved hjælp af en anden skruenøgle omkring koblingen.

•Thread i slutningen af det andet rør ind i anden enden med koblingen. Hold kobling med en skruenøgle, og placere den anden skruenøgle omkring det andet rør, spænd det med koblingen. Men, hvis rørene har ingen tråde, skal de skabt første før montering rørene sammen.

•Sæt en pibe vandret i en skruestik. Anvende skæreolie til enden af røret.

•Sæt dør for enden af røret. Mens du trykker på die mod røret, gøre en uret halv turn. Drej dør mod uret let at fjerne metal spåner fra dør. Vende dø en anden halv tur før dreje det mod uret igen. Gentag denne proces, indtil tråden er knap en tykkelse af dør.

•Tag dør og rense tråden med en stålbørste. Gentag threading processen med det andet stykke rør.

Tips & advarsler

  • En dør er en threading enhed af stål. Det er cylinderformet med en hule center, og det har en metal arm fastgjort til den ene side bruges til gearing. Centret har kvindelige tråde, der skæres i siderne af røret, når røret er placeret i midten af dør.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com