Hvordan til at designe billedrammer

August 8

En billedramme er en kunstart i sin egen henvisning. Nogle billeder er mere værdifuld end den art, de indeholder. Billedrammer føjer til den æstetiske appel af et kunstværk. Nogle er sarte og skrøbelige, mens andre er bygget til at holde. Billedrammer har en anden funktion, der ikke involverer æstetik: rammer beskytte den kunst, der er indeholdt i dem.

Instruktioner

Hvordan til at designe en billedramme

•Kontrollér thumbnail skitser. Thumbnail skitser er små tegninger af potentielle designideer. Tag et stykke papir og tegne to-tommers firkanter over hele papiret ved hjælp af en lineal. Brainstorm først. Bruge den idé, at du måske overvejer. Tegne variationer af dette design. Under processen med at trække dem, kan du få en anden design idé. Tricket er at holde pennen eller blyantstegning. Prøv ikke at tænke for meget og bare lad det flyde. Tænk på former og materialer, der kunne gennemføres i dit design. Tage noter til side. Gøre 50 miniaturer og derefter vælge de bedste 10.

•Fastsætte detaljer til rammen. Designe et sæt af oplysninger for hver af de 10 miniaturer. Mix og match oplysninger fra flere af de 10 miniaturer. Tænk på farverne og materialer af rammen. Hvis rammen er at være udhugget, se på nogle eksempler af høj kvalitet håndværk billedrammer.

•Consider den strukturelle komponent af design. Hvordan vil rammen gå sammen? Skal rammen spor for glas? Hvordan vil billedet blive indsat i rammen? Holde dine designideer, enkel og effektiv. Bagsiden af rammen tjener en funktion, men det kommer ikke til at blive set. Læg ikke for meget hensyn til bagsiden af rammen, medmindre, selvfølgelig, rammen er reversibel.

•Draw tre versioner af den ønskede ramme ud af 10 design alternativerne. Når du har tegnet dem, tage et skridt tilbage---en ny forståelse af design kan blive synlige. Sove på det. Efter hjemkomsten til design, opstà ¥ r en erkendelse. Derefter vil du finde ud af den bedste løsning på problemet. Holde det simpelt.

•Kontrollér en undersøgelse model af den ene valgte ramme. Bygge en lille model af design hjælper designer visualisere det færdige produkt. Se, hvor godt løsningen holder op til din ideelle ramme. Design muligvis mindre justeringer mere effektivt eller øge dens æstetiske appel. Mindre justeringer bør få; de bør ikke aflede opmærksomheden fra eller ændre det endelige design så meget, at det mister sin appel.

Tips & advarsler

  • Holde det overordnede design enkel, men kompleksiteten er fint for ansigtet af rammen. Ikke gøre det spraglede eller klistret. Brug gode håndværk.
  • Vær forsigtig med glasset.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com