Hvordan til at designe boliger for synshandicappede

March 5

Husholdninger kan være farlige steder for speciallyd for synshæmmede personer. Af denne grund, at gennemføre principper for tilgængeligt design, når designe et hus til en person, der er blinde eller har problemer med at se. Omfatte masser af opbevaringsplads, åben gangbroer og let at bruge stikkontakter.

Instruktioner

•Scout en sikker bolig beliggenhed. Typisk er mennesker, der er synshandicappede sikreste i områder med lav-trafik i nærheden af et støttenetværk. De kan desuden kræve adgang til offentlig transport, da de er i stand til at operere sikkert et køretøj. Vælg kvarterer, hvor gaderne ikke er farlig travlt, og forskning kriminalitet satser i områder hvor hjemmet kan potentielt være placeret. Styre uden om usikre områder.

•Opret en logisk plantegning, som er fri for forhindringer. Større end normal køkkener og badeværelser er fordel; håndvaske, badekar og apparater bør være let tilgængelige. Dræn bør for eksempel være taljen niveau. Badekar skal være udstyret med sikkerhed barer, og alle køkkenelementer skal prale taktile markeringer systemer. Bruge 3D-modellering software, til rådighed gratis online, til at hjælpe dig med at udvikle og ændre en plantegning.

•Tilvejebringelse tilstrækkelig belysning inde og udenfor huset. Mens nogle synshandicappede er helt blinde, andre kan drage fordel af lys. Ikke desto mindre er sikkerhed og belysning tæt korreleret, da pårørende kan nemt observere blinde beboere, at risikoen for skader forårsaget af falls. Ubudne gæster er også på vagt over for nærmer veloplyste områder.

Tilstrækkelig belysning gør det muligt for en person med begrænset syn at se forhindringer. Ifølge Julienne Hanson, forske for University College, London, udgør"døre en fare for kollision for folk med nedsat syn, især hvis de efterlades klem." Kontrasten mellem farver kan hjælpe synshandicappede at undgå ulykker.

•Accommodate ualmindelige rumlige krav. Store fortove og ekstra lagerplads er kendetegnende for boliger design for synshandicappede. Derudover er en ekstra soveværelse forpligtet til at komme praktisk, hvis blinde bosiddende har brug for hjælp fra en omsorgsperson.

•Alleviate sikkerhedsbekymringer. Begrænse vinduesåbninger for at mindske indbrud muligheder. Ideelt set har masser af stikkontakter og gøre lyskontakter let at lokalisere.

Tips & advarsler

  • Overveje at implementere low-tech forbedringer, såsom intercom systemer eller apparater, der kan styres med talte instruktioner.
  • Samarbejde med og få feedback fra synshandicappede, når du designer et hjem til deres behov.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com